Gå til innhold

Dragon Age


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Only PC Dragon Age Has Baldur's Gate Camera

 

Dragon Age: Origins controls well on a PlayStation 3, BioWare proved to Kotaku yesterday — mouse and keyboard not required. But if you want the overhead view seen in this game's spiritual predecessor, a mouse (and computer) is a must.

 

I got a chance to try a PlayStation 3 build of Dragon Age yesterday at an EA showcase of its late 2008 and early 2009 games. The single-player party-based role-playing game controlled just fine with a PS3 Dualshock 3. I was using shoulder buttons to swap through my four on-screen party members. I was using face buttons to activate default and special attacks, and holding a trigger to give me access to three more. I was running with the left stick and swiveling the camera with right stick.

 

I was tilting the right stick back to get a different camera view and then... blocked.

 

Dragon Age: Origins is being billed by publisher EA and developer BioWare as a spiritual successor to the studio's beloved Baldur's Gate games. But the ability to back the camera out and up, to go from behind-the-back action-gaming perspective to top-down strategic-perspective has been dropped from the console versions of the game. A BioWare rep told me that players who will want to zoom out will need to do so via a mouse scroll wheel. Then they'll get that Baldur's Gate look.

 

On the console, as far as I could see, the view will be much closer and into the action. It fits the platform, but it's a difference consumers with options should note.

 

Dragon Age: Origins ships on Xbox 360 and PC on November 3. The PS3 version will be out later in the month.

 

http://kotaku.com/5382781/only-pc-dragon-age-has-baldurs-gate-camera

Lenke til kommentar

Så på inside xbox i dag et intervju med en Bioware fyr. Der snakket han om et tactical view som gamle Baldurs Gate spillere ville like.

Hele guien og kontroll systemet var bygget på nytt for konsollene. Samme måten de hadde gjort da mass effect gikk fra xbox til pc.

For dere som har xbox kan jo intervjuet være vært en titt. Snakkes selfølgelig om xbox versjonen men kan jo være artig å se selv om det er kjøpt til pc etc etc. :)

Lenke til kommentar

Tenkte jeg bare skulle være med og oppklare litt dette med Dragon Age DLC, siden det er litt feil informasjon ute og går.

 

Ved launch finnes det 2 DLC's:

- The Stone Prisoner

- Warden's Keep

 

The Stone Prisoner er en bit tatt ut av spillets helhet så og si. Den påvirker ikke hovedhistorien, men den inkluderer en ny party karakter som er like interaktiv som alle de vanlige: Shale, en Golem. Men The Stone Prisoner DLC følger gratis med alle nye kopier av Dragon Age. Med hver ny kopi følger det en kode du kan bruke online for å laste ned DLC'n gratis. Så hva er da poenget hvis alle får det?

 

Vel, BioWare er generelt imot alle slags former for CD copy protection som nesten alltid ender opp med å skape problemer for noen folk. Det eneste de har er en enkel CD sjekk som er lett å overstyre for folk som ønsker å kopiere spillet av andre, men for å laste ned DLC (og installere DLC tror jeg) må du være online og bruke en godkjent kode. Denne finnes det bare 1 av per spill, og vil sannsynligvis være brukt dersom du kopierer spillet. Du kan alltids kjøpe The Stone Prisoner utenom.

 

I tillegg er dette et tegn til spillere på at kommer de online får de mer content. Kommer de online så blir de en del av community, og oppdager kanskje flere ting ved Dragon Age som de ikke hadde oppdaget ellers, for eksempel moduler lagd av brukere.

 

Warden's Keep derimot følger ikke med spillet (med mindre du kjøper digital collector's edition online). Men denne DLC'n har vært under produksjon lenge før spillet var ferdig, og har alltid vært ment som DLC. Det er godt mulig at om spillet ikke hadde vært forsinket, ville ikke denne DLC'n vært ferdig til launch, men kommet ut ved en senere anledning. Ikke bare er dette basert på et helt annet budsjett som Joakim Crichton sier, men det er et helt annet team som har laget det. Om de skulle inkludert Warden's Keep i den vanlige originalversjonen av spillet ville det blitt dyrere totalt sett (og det vil si at mindre brukere vil få prøvd spillet pga dyr pris).

 

Og ja, spillet har vært så og si ferdig lenge, og har blitt forsinket. Men grunnen til dette var at Dragon Age opprinnelig var ment å være kun til PC. Da det ble bestemt at spillet også skulle utvikles til PS3 og XBOX 360, ble PC versjonen forsinket en stund. Derimot har dette gitt BioWare tid til å finpusse Dragon Age til Blizzard quality, og til å promotere spillet enda mer slik at vi ender opp med å bli et enda større community.

 

Det at BioWare klarer å levere et spill til vanlig pris som har mellom 50-80 timer spilling ved første playthrough er helt fenomenalt i forhold til mange andre single player spill jeg har spilt i det siste (jeg skal kjøpe det til 449,- på gamestop, noe jeg egentlig synes er billig). For ikke å snakke om at det kommer så og si evig gratis content siden BioWare gir oss det samme verktøyet de brukte til å lage hovedcampaignet.

 

Hvis andre planlegger å laste ned moduler, laste ned DLC's, være en del av communitiet og lage moduler for den saks skyld, er det bare å sette igang og å komme seg på:

social.bioware.com ;)

Endret av Cromalic
Lenke til kommentar

Der ja! ;)

 

Takk for informasjon og "klarering" rundt temaet. Synes måten de legger til "The stone prisoner" på er god og givende.

Bare et lite spørsmål (og muligens en liten hake): Må jeg ha xbox live gold for å laste ned denne DLC'en?

Yo Error! (Acemore her btw fra HoN) :)

 

Kjenner ikke til Xbox systemet med DLC, men jeg vet du har PC og anbefaler sterkt at du kjøper det til det.

 

Grunnen er at det kommer til å komme mange utrolig bra moduler lagd av brukere (altså helt nye stories og nytt gameplay), og disse blir ikke tilgjengelig på konsollene.

Lenke til kommentar

Noen som vet om noen har laget sånn trailer analyse ting på Dragon Age sine trailere? sånn som de gjorde på Modern Warfare 2 at de viste ting som folk kanskje ikke tenkte på da de så traileren osv...

 

Hmm... er det egentlig veldig rart å kjøpe Digital Delux Edition her:

http://www.direct2drive.com/dragon-age-sweepstakes

Også forhands bestille CE pakka?

Man får jo absolutt alt man kan få da men... xD

Pluss at man kan vinne en tur til Canada ;D

Endret av Andy.N
Lenke til kommentar

Noen som vet om noen har laget sånn trailer analyse ting på Dragon Age sine trailere? sånn som de gjorde på Modern Warfare 2 at de viste ting som folk kanskje ikke tenkte på da de så traileren osv...

 

Hmm... er det egentlig veldig rart å kjøpe Digital Delux Edition her:

http://www.direct2dr...age-sweepstakes

Også forhands bestille CE pakka?

Man får jo absolutt alt man kan få da men... xD

Pluss at man kan vinne en tur til Canada ;D

 

 

Hadde vært kult å vinne den turen sad.gif

Hvis DA er så bra som det virker er det mulig jeg kjøper både Digital Deluxe og CE :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...