Gå til innhold

Dragon Age


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er i alle fall enten EA eller Bioware som er gribber her. Helt skandale spør du meg. Det er kanskje en avtale som tilsier at Bioware må gi ut x antall DLC-pakker, og da har de kanskje sett sitt snitt til å ta ut en del av spillet og selge den som DLC i stedet, for å bli ferdig med det, siden den ikke har noen innvirking på hovedhistorien.

Lenke til kommentar

koster jo nesten ingen ting heller ^^

Jeg syns det er greit sånn som de har gjort det :)

Men liker ikke EA x)

 

så den Intervju tingen, ser sykt bra ut :D

men noe jeg lurte litt på:

Han snakket noe om at det var lignende mmo bare at de har tatt vekk det dårlige, men det er jo ikke noe online spill på noen måter?

Og leste på noe ett sted at spillet hadde noe rundt 80 timer gameplay, men i det intervjuet sier han jo 800! er ikke det litt vell mye? xD

 

PS:

Klarer ikke å skjønne hvorfor jeg digger de Trailerene så godt :S tror det må være blandt de beste trailerene jeg har sett gjennom tidene, selv om jeg ikke vet hvorfor xD sett de mange ganger nå x)

Endret av Andy.N
Lenke til kommentar

 

 

så den Intervju tingen, ser sykt bra ut :D

men noe jeg lurte litt på:

Han snakket noe om at det var lignende mmo bare at de har tatt vekk det dårlige, men det er jo ikke noe online spill på noen måter?

Og leste på noe ett sted at spillet hadde noe rundt 80 timer gameplay, men i det intervjuet sier han jo 800! er ikke det litt vell mye? xD

 

 

 

Det han sier er at Dragon Age er SOM et online rpg spill hvor man tar bort det dårlige. Det er ikke online, nei. Han sier heller ikke at det er 800 timer gameplay men at man kan gå gjennom det åtte ganger før man har sett det meste i spillet.

Lenke til kommentar

Etter hva jeg forsto av videoen sier han at det er over 100 timer gameplay, men for å gå gjennom absolutt alt av historie så må du spille alle åtte forskjellige historiene. Disse totalt er over 100 timer.

 

Merk at dette var det jeg forsto av videoen, og jeg er ikke sikker på noen måte!

 

Edit: Joakim Chrichton, forstår nå at de ikke kutter ut en del av spillet, men heller lager nytt content som de selger som DLC.

Det jeg fortsatt ikke forstår er hvorfor disse nye greiene ikke blir inkludert i spillet som en del av totalpakken, siden det allerede er klart før launch. Hvorfor brukte de ikke mer av budsjettet på å faktisk utvikle det originale spillet, når de hadde tid nok til å lage et større spill før deadlinen var ferdig?

Selvfølgelig tjener de mer penger på det, men da står jo argumentet mitt fortsatt.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Fordi de allerede hadde brukt det de hadde på det originale budsjettet, og kunne derfor ikke bruke av det? Jeg vet ikke, jeg jobber ikke i BioWare. Det eneste jeg vet er at grunnen til at de ikke er inkludert er fordi de ble laget separat fra original spillet, med et separat budsjett, og var ferdiglaget etter at BioWare mente de PC versjonen var ferdig.

Dessuten er vel omtrent alt av DLC med i DDE uten at du må betale mer av den grunn. Det kommer til å svi mest for de som kjøper brukt.

Edit: Beklager om jeg var "litt" aggressiv, var på slutten av en alt for lang dag... :p

Endret av Joakim Crichton
Lenke til kommentar

Når utviklerene er ferdig med "Hovedspillet" må det sendes ut til godkjenning hos ymse selskaper, PEGI, MS, Sony osv.

Dette tar lang tid, og i mellomtiden lager de DLC, simpelt.

 

Noen ganger blir et eget team satt av til DLC, mens hovedteamet finpusser på spillet.

 

Hvis de skal inkludere DLC'en i "hovedspillet", må de vente ytterligere på godkjenning, for å ikke glemme enda mer bugtesting i "hovedspillet".

Endret av Bertelsen
Lenke til kommentar

Som forrige sa, jah=)

De er ferdige med hovedspillet, men godkjenning, det å trykke opp spillene/pakkingen, sende til butikker osv tar tid... Fremfor å sitte stille med en kopp kaffe, så lager de ting vi kan laste ned med en gang =D Og en 50-lapp har man vel råd til å betale ekstra?? CE til PC var billigere enn jeg hadde reknet med uansett =D

Lenke til kommentar

Om jeg ikke tar feil så var PC versjonen av DA:O klar til release i andre kvartal av 2009 men det ble utsatt fordi konsoll utgavene trengte mer finpuss/arbeid. Antageligvis så har PC teamet gått over til å utvikle DLC'er i mellomtiden. Siden man får 2 av de 3 DLCene gratis med spillet på releasedagen vil jeg nå si at man ikke akkurat blir robbet.

Lenke til kommentar

håper den Main Charen vi lager kan få sånn blå røyk ut av øynene x)

hva skal man finne på de neste ukene før 5. november? cry.gif

Vil ikke miste hypen.

 

 

Man kan ihvertfall ikke få blå røyk ut av øynene ved character creation, men mulig det er noen items som gjør det mulig i spillet. Anbefaler å spille Dragon Age: Journeys (2D Flash Spill) som kommer i slutten av oktober. Hvis man klarer det så får man et spesielt items ingame (Origins).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...