Gå til innhold

Hva betyr mest i et spill?


Hva betyr mest i et spill?  

  1. 1. Hva betyr mest i et spill

    • Historien
      94
    • Gameplay
      139
    • Musikken
      37
    • Stemningen
      88
    • Grafikken
      26
    • Realisme
      10
    • Orginalitet
      8
    • Mestringsfølelelse
      4


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Første: Historie

Andre: Gameplay

Tredje: Stemning

 

Sånn er lista for meg, men jeg stemte bare historie. Jeg mener ikke at et spill uten historie er udugelig, jeg storkoste meg med Left 4 Dead. Men hvis historien i et spill er utrolig bra, og gameplayet og stemningen er på samme nivå, er det historien som jeg bryr meg mest om. Altså er det lettest for meg å like et spill med god historie.

 

Angående Musikk og Grafikk er de ofte med på å bestemme hvor god/dårlig stemningen er. Jeg må innrømme at det er mye enklere å bli sugd inn i et spill med god grafikk, enn et med dårlig og utdatert grafikk. Og musikken bidrar ofte til å gi meg frysninger og gåsehud, som også hjelper på stemningen. Hva hadde Penumbra-spillene vært med "Life is Life" i bakgrunnen? Ikke mye.

Lenke til kommentar
Historien, gameplay, musikken og stemningen tok jeg. Jeg er så lei grafikkhorer. Han spillanmelderen på Waschera bare: "Ja, DS er jo kjent for skikkelig crappy grafikk..." Gjøkskalle. Sånne som han skjønner ikke at grafikken ikke teller om et spill er bra eller ikke.

 

Det finnes et par unntak. Som f.eks Crysis :D

Lenke til kommentar

Veldig vanskelig å si. Jeg spiller jo mange forskjellige spill, og jeg krever forskjellige ting av hvert spill. Historie er viktigst i historiedrevne spill, som pek og klikk spill, men gameplay er ellers veldig viktig. Musikk er også en stor del av noen spill jeg har likt veldig mye, som SSX. Musikken der gjør at det er morsomt om man taper eller ikke.

 

Endte uansett opp med å stemme på alt annet enn grafikk. Med grafikk tenker jeg på teknisk grafikk og slik at stemning går mer inn på artistisk grafikk.

Lenke til kommentar

Gameplay er nok viktigst, for selv om spillet har bra graffikk går man fort lei hvis gameplayet mangler, det har jeg opplevd flere ganger i spill. Men så skal det også sies at gameplayet påvirkes av graffikken, så jo bedre graffikken er jo bedre blir også gameplayet.

 

Spill med bedre graffikk gir jo også en helt annen opplevelse enn spill uten. I spesielt FPS spill er det viktig med bra graffikk i dag. Har ikke spillet bra graffikk må det være andre ting i spillet som er så jævlig bra at man faktisk kan klare seg uten.

 

Historien er noe av det abselutt minst viktigste i et spill, og det er bare et stort pluss om den er bra - men ingen nødvendighet.

Lenke til kommentar

Det som er viktig er en god historie kombinert med godt gameplay!

Stemning for du jo ut av hvor godt du lever deg inn i spill, og de to førstnevnte kategoriene er jo med på å bestemme dette!

 

Musikken er ikke så viktig i mine ører da jeg som oftest har nok med å følge med på hva som skjer rundt meg.

 

Grafikk har aldri vært noen store krav fra meg før PGA sucky pc..

Men nå sitter jeg på en skikkelig gamingrigg og er klar for å nyyyyyyyteee grafikk =)

 

Realisme burde vell også være en kattegori? Dette betyr MYE for meg i hvertfall..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...