Gå til innhold

Hvilket pc-spill har best utseende?


Best utseende (pc)  

  1. 1. Stem nå! :D

    • Left 4 Dead
      6
    • Crysis
      20
    • Call Of Duty
      7
    • Mirros Edge
      10
    • Bioshock
      9
    • Red Alert 3
      1
    • Oblivion
      10
    • Prince Of Persia
      5
    • The Witcher
      6
    • Mass Effect
      4
    • Monkey Island 3
      8
    • Annet
      8
    • Den lengste reisen
      1


Anbefalte innlegg

Hvilket spill syntes du har best utseende?

Kom med forslag, så lager jeg en poll etterhvert ;)

Mener da alså ikke hvem som kan skryte av at de har flest polygoner, shadere osv..

Men subjektivt hvilket spill syntes du ser best ut?

 

Poll edit: for at spillet skulle komme med, må de ha blitt nevnt minst to ganger av forskjellige brukere

Endret av Giffesnaffen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Crysis er vel det mest ressurskrevende, men med tanke på miljø og grafikk sammen så stemmer jeg Call of Duty 4: Modern War eller World in Conflict. Begge spillene ser utrolig bra ut med tanke på hvor gjennomført miljøet, grafikken og alt er gjort.

 

Da handler tråden om et spills utseende, da stemmer jeg på CoD4: Modern War, Team Fortress 2 og Bioshock.

Endret av Tufte
Lenke til kommentar

Crysis imponerte meg aldri grafisk, iom at man sjelden virkelig får se hva motoren er kapabel til. Er enig i at Call of Duty 4 er nydelig, motoren gjør det den skal helt riktig. Og selv om jeg stort sett spiller konsoll for tiden, så er det siste spillet som virkelig imponerte meg grafisk på PC Bioshock.

 

Grafikken til Bioshock har mange "Holy shit, er dette et spill?"-moments. Er redd denne tråden blir kanskje overkjørt med førstepersons skytespill, men det er jo ikke til å skyve under et juletre at de ofte er de mest grafisk overbevisende. Iom at trådstarter spør om _penest_ grafikk, så vil jeg si at grafikken til Braid, som kommer til PC straks, er vakker!

Lenke til kommentar

Er uenig med deg sfRoyal. Crysis's CryEngine gjorde alt den skulle.

Da jeg for første gang satte meg ned, stilte grafikken på ultra high på alt og satt og spilte Crysis resten a daen..

Det var grafikk det..

 

Tenkte det samme som deg om Bioshock som om crysis (men selfølgelig om Bioshock også).. Utrolig gjennomført begge to.

Lenke til kommentar

Hvis du snakker subjektivt hvilket spill man synes ser penest ut vil jeg anbefale å endre navn på tråden. Grafikk er grafikk, utseende er noe annet.

 

Eksempelvis synes jeg Crysis og Dead Space er best teknisk, men designmessig blir de heftig eid av eksempelvis Den Lengste Reisen.

Lenke til kommentar

Synes denne tråden bør flyttes til Generell spilldiskusjon.

 

Uansett. Crysis er nevnt, som er det spillet med den beste tekniske grafikken. Merkelig at ingen har gått forbi grafikken i et spill gitt ut for 1 1/2 år siden. Men uansett, det er langt ifra min favoritt-grafikk. Okami, Little Big Planet, Mad World, Shadow of the Colossus, Monkey Island, Zelda: Wind Waker og Flower er spill som jeg synes har bedre grafikk enn Crysis :)

Lenke til kommentar

Crysis aka Crysis Warhead er de spillene med best graffikk, som er mulig å gjøre penest med mods, og motoren er i stand til å lage bedre stemning enn noen annet spill klarer i dag. Etter det synes jeg faktisk Mirror's Egde er nest best, det ser også av og til bedre ut enn Crysis. Ellers synes jeg at Bioshock har en forferdlig bra stemning og graffikk, selvom det ikke er like "realistisk" som de 2 andre. Av bilspill ligger GRID, Colin MCrae Dirt og test drive unlimited på toppen.

 

Ang. Test drive Unlimited husker jeg for noen år tilbake da jeg så de første screenshotsene, kunne nesten ikke tro at et spill kunne se så bra ut, var kanskje første ordentlige møte med "next gen".

Endret av MrLG
Lenke til kommentar
Synes denne tråden bør flyttes til Generell spilldiskusjon.

 

Uansett. Crysis er nevnt, som er det spillet med den beste tekniske grafikken. Merkelig at ingen har gått forbi grafikken i et spill gitt ut for 1 1/2 år siden. Men uansett, det er langt ifra min favoritt-grafikk. Okami, Little Big Planet, Mad World, Shadow of the Colossus, Monkey Island, Zelda: Wind Waker og Flower er spill som jeg synes har bedre grafikk enn Crysis :)

 

Best grafikk på PC-Spill. ^^ Som også er grunnen til at diskusjonen ligger under PC-spill, trådstarter er interessert i PC-spill med best grafikk.

Endret av sfRoyal
Lenke til kommentar

Crysis har den flotteste grafikken jeg har sett til pc, men klarte kun high i 1280x1024 med null AA osv med fps i hektiske kamper ned til latterlige 15fps og når ikke i kamp alt fra 22 til 44 etter hvor mye vegetasjon og hvor stort område, selv på min 10000kr only the machine knelte av Crysis, veldig bad siden den ble kjøpt oktober 08... Synd det er så mye fps-drops, selv med mods så blir ikke flyten bedre.... Og viss skifter oppløsninger med mods på så er savefilen ødelagt. Hadde forventet high og noen innstillinger på very high med lavest fps 23 og opptil 58 fps siden den er såpass kraftig pc. Hadde dem optimalisert enginen enda mer så hadde ikke fpsdropper ødelagt selve aiminga og gameplayet.

 

Men overall et spill til grafikk-kåte gamere så passer Crysis perfekt, men husk du må ut med minst 5000kr for å kansje dra det på medium...

Lenke til kommentar

CoD4: MW hadde (og har) en veldig god stil, og selv ikke med alt på maks voldtar det maskinen din. Når man har alt på maks ser det unektelig pent ut, særlig første gangen man tar på seg night-vision og ser laserstråler, kuler og fiender så veldig mye bedre. Vannvittig moro!

 

Bioshock har (i mine øyne) en av de peneste grafikkstilene som har vært i noe spill noen gang. Det er alt så overbevisende og gjennomført, og alt av effekter, teksturer og lys/skygge fungerer vannvittig bra!

 

Det største "WOW" øyeblikket må ha vært første gang jeg prøvde å spille Crysis på high. Maskinen jeg hadde da presterte på det beste ~30fps, men med store områder eller hektiske kamper dyppet det ned i spf (seconds per frame). Ting så vannvittig pene ut, og det gjorde alt i det spillet. Kunne lese ting på pc-skjermer in-game med høyere oppløsning enn skjermen min! :lol:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...