Gå til innhold

PS2-klassikere man MÅ ha!


- FuzioN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-127711

Det skal vel godt gjøres å finne et ps2 spill over 300 kroner, og mtp at de fleste spiller mest på pc/nextgen er denne tråden ganske unødvendig.

Lenke til kommentar

For å være en helt ærlig festbrems, så synes jeg ikke at Killzone til 249 kroner er spesielt billig. Denne tråden kunne heller tatt for seg hvor man finner must-have spill til billigst penge. For eksempel hvor man finner God of War spillene i pre-platinum-utgaver til lavest pris. For platinum er jo søppel.

Lenke til kommentar

Siden alle kommer trekkende med GoW og MGS fra forrige generasjon blir det opp til meg å nevne det beste PS2-spillet (i mine øyne)

 

Skjul
katamari_front.JPG

 

Jeg angrer på at jeg lånte det vekk, for jeg får det aldri tilbake igjen, og ikke finner jeg det igjen noe sted. Ingen som vet om noen nettbutikker som fortsatt selger det vel?

Endret av demake
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Jak and daxter serien er i mine øyne noe av det beste jeg har spilt. Både historien, gameplayet og grafikken er fantastisk, og fraværet av loading-screens gjør det bare enda bedre.

 

Jak and Daxter

 

Jak II

 

Jak 3

 

Sant, selvom jeg føler serien døde litt med nummer 2, som tok steget over i en mer voksen atmosfære - og bød på enkelte brett som var helt bak mål. Mye ble rettet opp med nummer 3, men jeg føler fortsatt nummer 1 er best. Vil også nevne Ratchet & Clank-triologien - herlige våpen og mye fine brett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...