Gå til innhold

Steder du har sittet fast lenge i spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sitter fortsatt fast i GTA San Andreas (med hot coffee mod).

 

Skal ha SM sex med ei dame, noe som involverer "spanking". Problemet er at jeg må klaske henne i en usannsynlig fast rytme.

 

Det som gjør det så håravrivende er at selve oppdraget tar en liten evighet før jeg overhodet ankommer huset hennes og denne scenen; som forøvrig er over på noen sekunder om man mislykkes, noe som gjør at det vanskeligere å finne riktig rytme... <_<

 

Kan visst heller ikke avinstallere hot coffee uten å fucke opp min save :mellow:

Endret av Big aim
Lenke til kommentar

Har sittet fast i mang et eventyrspill gjennom årene.

 

Men det siste store hinderet jeg hadde i et spill var bossfighten mot "The Beast" i The Witcher. Er du ikke forberedt skal det godt gjøres å finne ut hvordan beistet kan beseires før du dør... loader, må klikke deg gjennom en hersens dialogsekvens... igjen, møter monsteret igjen, og dør... igjen. Hvis du ikke er svært heldig. Eller kanskje får det lettere ved å overlate en viss Abigail til bondeknølene (jeg forsøkte aldri dette; for sta til å gi opp).

 

Beistet kan lamme deg og så gå løs på deg sammen med 3-4 mindre monstre (når du endelig kan bevege deg igjen er du gjerne ute å kjøre helsemessig). Dette "Chapter 1"-monsteret er langt fra uovervinnelig, men det var faktisk det jeg slet mest med i hele spillet. Måtte svelge stoltheten og bruke mesteparten av tiden på å løpe som en gal rundt og rundt på det lille, avstengte området mens helsen fylte seg opp igjen.

Lenke til kommentar

Siste bossen i resident evil 5. Chapter 6.3

Jeg og broren spilte coop, og hadde holdt på over 2 timer på banen, vi hadde vært regelmessig inne på youtube og walkthrougher, men fant ikke noen god løsning på hvorfor vi ikke klarte dette, det var på natten så vi fant ut at vi skulle sove på saken og prøve igjen i morgen.

Dagen etter våkna vi, tok oss en kaffe og bestemte oss for og prøvde på nytt, men det nytta ikke, uansett hvor mange ganger vi prøvde så døde vi bare, til slutt så fant vi ut hva som var galt. Og det viste seg at jeg ikke trykket fort nok på den blåe knappen, men selv etter vi hadde funnet ut hva vi gjorde feil så fikk vi det ikke til mens dama bare satt ved siden av og lo.

Jeg ga kontrollen til dama slik at hun kunne få prøve og trykke på knappen. Og hun klare pokker meg og komme seg opp på første forsøk. Og hun har aldri spilt det før.

 

Og da hadde jeg og broren holdt på med banen i godt over 2 timer samtidig som at vi hadde død 56 ganger. Nå etter 36 timer bak spillet så klarer jeg fortsatt ikke den banen, jeg trykker bare ikke fort nok.. Helt merkeligt.

Lenke til kommentar

har satt meg fast mange plasser i mange spill , som nevnt the beast i the witcher var noe herk , men nå nylig har det vært mirrors edge. falt ned sykt mange ganger når jeg skulle ta ut to snipere i en undergrunn drev vel på minst av og på i rundt 6-7 timer før jeg til slutt tok knekken på de å kom meg videre hahaha ^_^

Lenke til kommentar
Jeg skjønner ikke at dere setter dere så fast i spill at dere gir opp og ikke rører spillet igjen... Det ligger da walkthroug på nettet til de fleste spill. Er jo bare å ta en titt der så man kommer seg forbi der man står fast.

 

Jodda... du kan vel prøve deg med walkthroughs i spill som Left 4 Dead, Scene It BOS/LCA, Rock Band, Guitar Hero og DDR/DSU... Lykke til sier jeg bare!

 

 

Men tilbake til topic;

 

Har sittet fast på expert i Guitar Hero 3 på siste sangen, DWDTG (Lou), i flere måneder nå. Har vel et sted mellom 150 og 200 forsøk bak meg. Er faktisk kommet dit at jeg alltid får 100% frem til jeg blir slått ut. Lou får "double notes" 95% av gangene, og "lefty flip" de siste 5%., og når jeg en gang i blandt får plukka opp 1. power-up er det alltid noe ubrukelig! Har til dags dato kun fått "wammy" en gang, men da for sent.. var helt nede i det "røde".

 

Har også kjørt meg dønn fast i Rock Band... kommer meg f... ikke gjennom introen på Forplay/Long Time på trommer i expert karriera.. failer alltid mellom 10 og 12%

Lenke til kommentar
Har også kjørt meg dønn fast i Rock Band... kommer meg f... ikke gjennom introen på Forplay/Long Time på trommer i expert karriera.. failer alltid mellom 10 og 12%

Nå må du tenke at Rock Band er et ferdighets spill, det er ikke noe du kan klare bare ved å lese en guide. Spesielt trommene går på det med ferdigheter og kroppskontroll, det er som med idrett; øvelse gjør mester.

Lenke til kommentar

Måtta ha guide til Spacequest 5 i gamledager. Helt klin umulig å få til noen av "puzzles"-ene der. Var vel mer likt koder du måtte knekke.

 

Samma gjelder forøvring Indiana Jones and the fate of Atlantis, hvor jeg måtte ty til guide for "skivene" man skulle rotere og slikt. Kan legge til at jeg var rundt 8år eller noe slikt da jeg spilte det :)

Lenke til kommentar
Det siste spillet jeg husker jeg sleit med, var siste boss (de som har spilt det vet hvem jeg snakker om) på Final Fantasy VII: Crisis Core... Tror ihvertfall det er siste boss, har enda ikke kommet forbi han.

 

Den bossen tok jeg på først e forsøk. Eller spiller du hard mode?

Lenke til kommentar
Jeg slett en del i Nova Prospect (HL2). Spessielt når man måtte sette opp 3 turreter mens det kom fiender fra alle kanter i en lang periode.

Har akkurat gått gjennom det i påska på x360 (+Ep1 og halvveis på Ep2). Satt litt fast i det spillet jeg å.. Men der kan du løfte turreten :p den er ikke stor men fungerer som en slags avledning fra alle som skyter på deg :D

Endret av Illegal Drifter
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...