Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har kjøpt far cry 2, og fear 2... unngå disse spillene, de har ingenting felles med forgjengerne, hverken i spillbarhet, eller innhold.. doomifisert vi jeg si om fear 2..løsningen deres på level hard, er enkelt nok å gjøre kontroller trege.. spillet ubrukelig.... her skal du ikke tenke, her skal du ikke reagere, men kun knuse tastatur/mus i frustrasjon.

fear 2 har knekket to allerede...far cry 2, . ett..plus at det kjeder deg i hjel..

Skulle tro de sto i ledetog med keyboard/mus produsenter..og at hensikten med spillene, kun er å få deg til å kjøpe hardware..,

og ikke tro at det skyldes maskinwaren min, eller windows..eller driver mm..har topputstyr, bedre enn de fleste...

føler meg lurt igjen...ikke noe nytt at doomifisererne tar over et bra spill, utnytter den goodwill det har fått, for å selge oss ubrukelig skit, skuffende , patetisk, svinedyrt.. :angry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

+2

 

Bare synd at han forteller skrønehistorier.

 

Nei, du har ikkje knekt tre tastatur/mus. Har du virkelig ødelagt tre muser, så må du nesten dælje dem i gulvet. Greit nok at du ikkje likte Far Cry 2 og F.E.A.R 2, men prøv å få noe saklig utav det neste gang.

Endret av ErlendA
Lenke til kommentar

Post 1.

Jau stornerd her?

 

-

 

Men anyways jeg vil anbefale deg til å poppe noen beroligende piller så du slipper å være ei høygravid ludditt med pms og voldsproblemer mot teknologi. Gamerrage eller ikke det er du som må handle inn nytt utstyr så ja bad for you.

 

Og så langt som Fear 2 og Far Cry 2 går er begge spille greie nok foruten at FC 2 er såpass langdrøyelig og kjedelig i lengden at jeg er overrasket at noen faktisk får noe action ut av det:)

Lenke til kommentar

Eneste spillet som har fått meg voldelig er Battlefield 2 online. Stå på et hangarskip i påvente av et jetjagerfly sammen med 15 andre spillere og det er bare 2 fly som spawner. Folk kryper langs bakken for å dytte deg unna og skulle du ha så mye flaks at du faktisk får flyet begynner halve laget å skyte på deg så du kommer brennende mot fienden. Akkurat da føler jeg at jeg kan fly til månen og tilbak og samtidig ha energi til å løpe maraton.... det er så irritabelt at fy faen ....

Lenke til kommentar

AV og til...når jeg forbanner meg ordentlig over et spill, da snakker vi veldig... Da synes jeg det er på grensen til direkte deilig å knuse noe :p takk clas ohlson for billige (knusbare) tastatur :p Men fan, det er min RETT som gamer og menneske å ødelegge min egen eiendom i sinne :)

Lenke til kommentar
AV og til...når jeg forbanner meg ordentlig over et spill, da snakker vi veldig... Da synes jeg det er på grensen til direkte deilig å knuse noe :p takk clas ohlson for billige (knusbare) tastatur :p Men fan, det er min RETT som gamer og menneske å ødelegge min egen eiendom i sinne :)

+1

Lenke til kommentar

Emnetittelen er ikke beskrivende nok

Bruken av emnefeltet følger ikke våre retningslinjer for oppretting av emner. Vennligst gjør emnetittelen mer beskrivende for posten, slik at brukerne forstår hva emnet handler om før man klikker på den. En moderator vil måtte stenge tråden om dette ikke blir endret.

 

 

Rapporter tråden når dette er gjort slik at den moderator kan fjerne denne meldingen.

Lenke til kommentar

Nerd Rage Aaarrgh.

 

At Far Cry 2 ikke er et spill som handler om hoppende, trebeinte apekatter som vil spise knærne dine synes jeg er helt greit, og man skal ha bodd rimelig langt under en stein for å ikke ha fått med seg retningsskiftet som ble foretatt der. Hvordan du mener FEAR 2 er veldig forskjellig fra FEAR er meg derimot en gåte - er det mangelen på quicksave/load som plager deg?

Lenke til kommentar

Det er greit nok å bli irritert når man spiller, men jeg synes det er for drøyt å knuse ting rundt deg. For meg, er den beste måten å ventilere ut sinne enten et dypt lungedrag eller ved ekstreme tilfeller, et slag i veggen/bordet

Endret av VIGGO123
Lenke til kommentar

Moro med litt nerd rage!

 

Har vært såååå nærme på å kaste hele pc dritten ut i gårdsplassen og det er bare millioner av års evolusjon som har stoppet meg. Men jeg tror jeg en dag faktisk kommer til å kaste hele maskinen så delene flagrer...for en deilig følelse det må være.

 

Har ødelagt et tastatur en gang bare, det var når jeg spilte FEAR og jeg skvatt så inn i gamperæva at jeg kjørte fingra ned i tastaturet og datt av stolen.

 

Ente opp med nytt tastatur og av installasjon av FEAR..har til den dag idag ikke spilt det og jeg er 30år...må vel fyre det opp igjen nå snart.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...