Gå til innhold

TEST AV DDR MINNE.


Anbefalte innlegg

Vil gjerne benytte annledningen til å ønske alle sammen en riktig God Jul og et Godt Nytt År og takke for den enorme responsen som denne posten har fått.

Håper det kommer flere brikker i posten etter nytt år.

hei Snekker'n!! Kunne godt tenke meg en test av de nye OCZ PC 4200 brikken som mpx har fått inn. Har fått mer samk på kraftig overklokking ved 1:1 så diss er jeg veldig spent på.

 

God Jul og Godt Nytt År

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vel, problemet er at det er bare Psdata, komplett, mpx og quad som er inntr i å låne ut brikker, de andre svarer at skal det testes brikker får produsenten gjøre det da de ikke er inntisert i drttr de selger kun brikker. Så som du ser er det ikke alle som har fått med seg begrepet service :cool:

eh..? det går jo ikke på minussiden av servicebegrepet bare fordi de ikke vil låne ut dyre brikker til en vilt fremmed. heller på plussiden for de som gjør det.

Lenke til kommentar

Vel, det er jo fremdeles tross alt ikke deres oppgave, eller hva?

Kjenning eller ikke.

 

Og det har en viss smitteeffekt hvis de skulle drevet på slik.

Jeg tviler på de kan selge brikkene videre som nye etter at du har brukt de. Du er snekker. Hadde du lånt ut materiell til toalt ukjente kunder for at de skulle "teste" de, uten noen som helst garanti for at dette er ærlige personer?

 

Grunnen til at de andre sjappene gir deg utlån tror jeg ærlig talt er fordi du handler så grassalt mye hos de at de ikke tør si nei i frykt for å miste deg som kunde. De kunne likegodt gitt deg dem.

Lenke til kommentar

Vel noen har jeg jo fått da, men mpx feks hadde jeg aldri vert kunde hos men fikk ja med en gang.

Joda det er en del som låner utstyr hos meg, er det en jeg ikke kjenner må han sef kvittere for det, men det gjør jo jeg også, den kostnaden som disse webshoppene har med de få settene jeg tester har de nok tjent inn mange ganger etter at den testen kom, dette har jeg fått bekreftet.

Lenke til kommentar

[dustemodus]att du gidder å skrive så lange meldinger! :roll:[/dustemodus]

 

 

 

Tviler på noen leser dette midt inne i testen.. beklager komenaren over her, vet ikke hva som gikk av meg. Det er ikke ment som en negativ komentar, og jeg håper den ikke ser ut som det heller.. :blush:

Kan ha noe med tia jeg la inn inlegget :ermm:

Endret av ace_ventuora
Lenke til kommentar

Bruker vannkjøling på intelmaskinen og kjører 1:1 i dual.

 

Men siden du nevner test 6 og dette minnet er det vel amd test 6 du mener , der bruker jeg en Volcano 11+ og kjører dual men klarer ikke i farten å huske hva jeg kjørte på men tror ikke det var 1:1

Endret av Snekker`n
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...