Gå til innhold

KotOR - Har jeg laget en grei character?


Anbefalte innlegg

Heisann! :)

 

 

Jeg skulle begynne KotOR igjen, siden jeg aldri har rundet det.. så lagde jeg en character, men ble ikke helt fornøyd (eller fikk på følelsen at jeg hadde bommet litt), så jeg leste litt på nett (men ikke så mye, for jeg ble litt i tvil -det var ikke alt jeg helt forsto..

 

Uansett..

 

Slik laget jeg min character:

 

Strength: 17 (+3)

Dexterity: 15 (+2)

Constitution: 9 (-1)

Intelligence: 8 (-1)

Wisdom: 14 (+2)

Charisma: 10 (0)

 

 

Fortitude: 1

Reflex: 2

Will: 2

 

(4 skill poeng fra Intelligence - persuase = 2 per)

Persuade: 1

Treat Injury: 2

 

 

 

Jeg vil være en Super-god (som i not evil) Jedi, som bruker swords/lightsabers.. jeg vil også bruke "jedi-krefter" også "liker jeg å snakke for meg" -altså være flink til persuade..

 

Men, når jeg leste litt rundt så ble jeg litt fortalt at det-og-det var ikke så viktig, og det-og-det var mer viktig.. så jeg endte opp med slik jeg har satt det opp..

 

 

Synes dere det ser greit ut? :)

 

 

Takker!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du vil nok komme deg gjennom de fleste kamper uten store problemer. Persuasion blir det nok litt verre med, men om jeg ikke husker helt feil finnes det forskjellige items som vil forbedre denne. Du vil få gjennomsnittslig Force poeng, slik at du skal klare å holde oppe de fleste force bonusene du får som god. Om du prøver deg på force lightning og slikt vil du fort oppleve at du har litt lite. Det er uansett ikke veldig vanskelig når du først får deg et lasersverd. Du går for Jedi Guardian, sant?

Lenke til kommentar

Takker for svar! :)

 

 

Jeg vet ikke helt hva jeg går for.. men, det er vel sikkert det ja! Jeg er ingen scout, eller noe sånn.. Jeg er per så soldier..

 

 

Hvordan ville du ha satt det opp om jeg skulle ha økt persuade og for å få utnyttet force'n..

 

 

Jeg har nå kommet til Hidden Bek's og til Lower City, så jeg har jo ikke kommet SÅ langt enda..

 

 

Takker igjen! :)

Lenke til kommentar

Du kan vurdere å ta vekk noen poeng i Dex, om du er villig til å ofre litt defence. Nå husker jeg ikke hvor høyt du kan gå på ferdigheter på nivå 1. Men om du får 4 ferdighetspoeng per nivå så skal du greie det meste av persuasion, kanskje ikke de vanskeligste. Om du vil greie dem, bør du vel ta 1 poeng til i intelligence for å få flere ferdighetspoeng per level.

Som sagt, du kan ta vekk et par poeng i dex og sette i wisdom og intelligence. Men force powers som force lightning og kill vil fortsatt være vanskelige og bruke. Men det er fordi du skal være god. Om du tar vekk 3 poeng i dex og putter 1 i intelligence og 2 i wisdom, vil du nok være ganske nærme det du er ute etter. For å fikse på stats må du starte på nytt da, men jeg tror egentlig ikke det skal være noe behov for det.

Om du fortsatt er usikker kan du vurdere å stikke innom denne tråden på BioWare sine hjemmesider. Begynner å bli en stund siden jeg spillte sist! :)

 

http://swforums.bioware.com/viewtopic.html...75&forum=26

Lenke til kommentar

Takker så meget! :)

 

Driver og kikker litt på linken nå!!

 

Først og fremst: Tror du at jeg kan beholde min character slik som den er nå, så jeg slipper å begynne på nytt? Jeg skulle gjerne likt å hatt noe per i persuation, men om force powers bare brukes av slemme personer, så er det ikke interessant.. jeg er slikt sett så snill som overhodet mulig i slike spill! :)

 

Liker veldig godt å overtale folk (til det bedre, ikke for å presse dem)..

 

Men, ser at du ikke vil sette noe mer i Charisma.. det er ikke noe nødvendig, mener du?

 

 

Takker igjen! :)

Lenke til kommentar

Beklager maset litt.. :(

 

Men, trenger jeg som "good player" Force(points), eller er det mest for de som er "evil"?

 

hmm.. dette ble vanskeligere enn jeg trodde.. så finner jeg ut at jeg kanskje burde ha hatt mer Constitution/Vitatlity også..

 

Hva med slik da?

 

Strength: 16 (+3)

Dexterity: 14 (+2)

Constitution: 12 (-1)

Intelligence: 10 (0)

Wisdom: 12 (+1)

Charisma: 12 (+1)

 

 

:)

 

Egentlig så er jeg litt pirkete (og for deg masete), siden jeg ikke vil spille 10 timer og SÅ angre en hel haug.. spesielt når dette spillet er så bra som det er.. (jeg ble Jedi sist gang jeg spilte for noen år siden.. men sluttet etter det en gang.. husker ikke hvorfor..)

Endret av Bone
Lenke til kommentar

Takker! :)

 

Og fint du ikke oppfatter meg som masete..

 

Men, da lurer jeg på om jeg skal bite i det halvsure eplet og begynne på nytt.. Litt kjipt men.. er vel bedre nå, enn om 10 timer..

 

Noen andre ting du vil si, slikt mens vi først er i gang!? :) ..og før jeg nå starter på nytt igjen..

 

 

Takker så meget!

Lenke til kommentar

Takker for forslag! :) Men, nå har jeg begynt på nytt, og når du postet posten din så hadde jeg allerede brukt flere timer på å komme dit jeg var, og nå er jeg enda lengre.. så nå får jeg heller prøve å spille litt mer i stedet for å begynne på nytt enda en gang..

 

Takker igjen for hjelpen! :)

Lenke til kommentar

Kva attributtar som er viktige kjem litt an på korleis du vil spele...ingen karakterar er best til alt. KOTOR-spela har fleire forskjellige klasser, men det kokar ned til 3 hovudtypar karakter (som rett nok kan kombinerast på forskjellige måtar):

 

"Krigar"

Denne typen karakter slest med våpen, sannsynlegvis i nærkamp mesteparten av spelet. STR og i større grad DEX er viktig.

 

"Altmoglegmann"

Balanserte karakterar som kan mange ting (repair, security, osb). Desse treng litt av kvart. INT vil hjelpe deg å få mange "skill points", som er kjekt å ha, men ikkje strengt teke naudsynt. Men som sagt, kjekt å ha.

 

"Trollmann"

Ein karakter som baserar seg mest på å bruke "force powers". WIS er den viktigaste attributten for denne typen karakter.

 

Generelt: du treng ikkje ta det so altfor tungt om du ikkje har ein optimal karakter, KOTOR-spela let deg ofte gjere ting på litt forskjellige måtar. For kampane sin del kan det vere greit å ha litt i ein eller begge av DEX og WIS. Av ferdigheiter er overtalelse ei av dei viktigaste, kanskje spesielt om du skal vere god, og finne diplomatiske løysningar på ting.

 

Sjølv spelar eg gjennom KOTOR 2 for tida. Denne gongen har eg ein ganske reinskoren magikartype, med svært høg WIS. Normalt knuser eg alt av motstand med ein serie "force waves", utan at fiendane klarar å komme nær meg.

 

Kay

Endret av KayAU
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...