Gå til innhold

Forza Motorsport 3 - Diskusjon og pratetråd


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
her løsnet d/l ved 80% var plutselig var den ferdig på 15 min eller noe :p

 

Så kjører eg bridge mellom 360 og laptop, som er koblet til ett trådløst nettverk. Routeren står i øverste etasje hos husverten. Eg bor i kjelleren :ph34r:

 

Fikk faktisk spillt BF1943 i går, uten lag problemer med dette oppsettet..

Går tregt hele veien her, har passert 90% nå da! Jeg som har raskt nett og alt.. skuffende! :huh:

Lenke til kommentar
Offtopic:

Det blir jo offtopic da Snurreleif som så dette innlegge mitt....

Ontopic:

Haken for meg med FM3 er uten ratt blir gørr, hadde Logitech støttet 360 med G25 hadde FM3 vært helt episk for min del!! En liten update og vips G25 fungerer på 360 så lett er det. Men det vil ikke skje :cry:

 

 

Aiaiai! Fortell om denne lille updaten. Er det MS eller Logitech som skal lage den og er det hardware eller software-oppdatering?

Lenke til kommentar
Det er ingen update for Logitech og kommer heller ikke til å bli det. Logitech har selv sagt at det desverre ikke er mulig. Det var noen forskjeller med ForceFeedback løsningene. Skal du ha full pakke på Xbox360 må du kjøpe Fanatec ratt (kommer med clucth og H-gir).

 

 

G25 / G27 er det opp til Logitech å gjøre kompatible med Xbox 360. Det krever hardware-endringer så det er ikke noen "liten" fiks som Toman snakker om. Det er også ingen andre enn Logitechs problem. De vender bort 20+ millioner Xbox-eiere som kunder så det er deres tap. Fra et rent teknisk perspektiv er det ikke noe problem å lage et ratt/pedal-sett som er kompatibelt med både Xbox 360, PS3 og PC samtidig (Fanatec klarer det). Og lisenser kreves både for trådløs tilkobling til Xbox 360, og også for Bluetooth med trådløs kobling til PS3. Hvorfor Logitech da styrer unna Xboxen er det bare de som kan svare på. Heldigvis finnes det bedre ratt på markedet enn G25/G27 så man går ikke glipp av noe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...