Gå til innhold

Ukens nettutgivelser (uke 7)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Her er et nytt lass med ferske spill, levert rett hjem til spillmaskinen din.

 

Les mer

 

Et lite spørsmål: Hvorfor anmelder dere ikke noen av disse spillene istedenfor å kun gi dem en kort omtale? For alt jeg vet kan det godt hende dere har gjort dette tidligere (jeg har ikke lest på gamer så lenge). i fjor for eksempel er jeg av den bestemte oppfatning at de beste spillene som ble gitt ut nettopp var spill som kun var tilgjengelig i konsollenes nettbutikker. Konkret tenker jeg på Wipeout HD, Pixeljunk Monsters og Pixeljunk Eden. Jeg spilte haugevis av spill i fjor, men når jeg oppsummerer er det ingen som jeg verdsatte like høyt som disse.

 

For all del, det er flott at dere nevner disse i en ukentlig notis, men det er oftere man finner de virkelige perlene og nyskapningene online enn på en optisk disk. Noen anmeldelser ville sikkert økt interessen rundt en del av titlene.

Endret av leterel
Lenke til kommentar

Flower er virkelig noe helt spesielt. Belønningen er opplevelsen eller enn mestringen, og det er interessant i et dataspill (tenk deg Flower med et VR-headset!). Nå er jeg et naturmenneske, så det hjelper nok på ;)

 

Supersonic Acrobatic Rocket Powered Battle Cars var også artig. Mye gull blandt nettutgivelsene!! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...