Gå til innhold

Midway er konkurs


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105082

Er alltid trist å høre slikt. Minner meg om beskjeden jeg fikk på morgenen for noen år siden når 3DO/New World Computing (HoMM) gikk konkurs. Får håpe de klarer seg.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Nå vil de fleste være enig i at Hour of Victory var ganske så dritt da. Fikk ikke noe god kritikk heller, og lå ofte på 3/10 i score hos anmeldelere (vet ikke hvor godt det solgte da). Strangehold derimot er et utrolig kult spill.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Syns ikke dte er noe gøy at fler og fler selskaper skal gå konk egentlig.

Det blir jo ikke noen konkuranse etterhvert også slippes det vare sånne main steam spill etterhvert som kan være litt kjdelige i lengden med dårlig kvalitet på grunn av dead lins og div!

 

Får håpe dem klarer seg igjennom krisen da!

Lenke til kommentar
Med kvalitetsspill som Hour of Victory og Stranglehold utgitt de siste årene er det merkelig at Midway gikk på grunn(?)

Say what? Stranglehold kvalitetsspill?

 

Gjør meg forøvrig ingenting at Midway går konkurs. Kun gitt ut kommersialiserte, mediokre titler - uten noen form for nyskapning eller gameplayinnovasjon. Du får som du fortjener når rettighetene til titler står mer i fokus enn produksjonsaspektet med utvikling, kreativitet og innovasjon. Det eneste jeg virkelig takker Midway for er UT3, som var et helt alright spill.

 

Forøvrig har jeg ventet på dette. Et såpass skakkjørt selskap, i disse tidene - som fortsatt ikke har innsett hva de gjør så horribelt feil kan ikke vare lenge. Får håpe den amerikanskje stat setter kvalitet foran kvantitet og lar Midway dø. For det komemr til å skje før eller siden uansett. På den måten kan det jo hende at noen av de helt sikkert dyktige utviklerene som jobber der får seg jobb hos en aktør som tar kunden litt mer alvorlig enn det Midway har gjort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...