Gå til innhold

Fang alle i mai


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis prisen på DS Lite går ned nok når DSi kommer må jeg skaffe meg den sammen med Chrono Trigger, Phantom Hourglass, Pokémon Platinum og noen andre spill.

 

@ShoopDaWhoop: Det er det inntrykket jeg også har, men egentlig kan jeg ikke si noe ettersom jeg ikke har spilt noe annet enn de to første generasjonene. Nostalgi gjør nok at Platinum ikke kan overgå dem uansett, så egentlig er det ingen rettferdig måte å sette dem opp mot hverandre. :p

Lenke til kommentar

Kunne tenkt meg det her, men hugsar kor lang tid eg brukte på å kjøyre gjennom historia (opp til ligaen) på Pearl, så eg tvilar på at eg orkar det igjen. Kanskje til sommaren når eg uansett ikkje har så mykje å sysle med.

 

ShoopDaWhoop: Du har tydelegvis ikkje prøvd dei to nyaste. Eg vil sei at dei er nesten like gode som Gull og Sølv, dei to vinn berre fordi dei har så stor verd (både Johto og Kanto). Det er så mykje nytt som er innført som berre gjer serien betre. Slik som at alle angrep no er enten fysiske eller psykiske, som gjer at special defence/attack faktisk har noko å sei no. Det at det er så mange pokemon kan jo diskuterast, men det skapar litt variasjon.

Lenke til kommentar
De nye pokémon spillene er bare SØPPEL i forhold til de gode gamle. Rød, blå, gul, gull og sølv :love:

Du vet ikke hvor rett du har! Aner ikke hvor mange timer jeg har brukt på Blå/Gull, men det er mange! Spiller de ofte via emulator nå og da siden jeg ikke har en DS. Kom med en Gold remake og voilà, jeg har en!

Lenke til kommentar
Uh. Grønn? Tenker du LeafGreen/FireRed? For de er jo remakes av de originale.

Grønn var en utgave kun utgitt i Japan, før R/B.

 

Men må selv innrømme at G/S må være de beste. Gold alene må ha slukt ca 1200 timer av mitt liv og både forberedt og forbedret Engelsk-kunnskapene mine betraktelig. Og en Gold-remake, pokker, da har jeg lyst på DS!

Endret av S-r-ex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...