Gå til innhold

Achievements har endret måten ejg spiller på


TMB

Anbefalte innlegg

Før jeg kjøpte min Xbox 360 hadde jeg mye moro med å spille på PC.

 

Da jeg fikk min 360 så oppdaget jeg Achievements, noe jeg ikke skjønte hva var. Etter å ha spilt i noen timer så var jeg allerede fast bestemt på å få tak i alle sammen.

 

Slik er det enda. Jeg har denne følelsen om at "hvorfor gidde å spille et spill hvis man ikke kan få achievements for det? Da er det jo bortkastet tid".

 

Det skal jo ikke være sånn...man skal jo kose seg med spillet.

 

Kan dette ha noe med at jeg laster ned en del 360 spill istedet for å kjøpe de? At jeg ville ha vært "mer glad i spillet" om jeg hadde hatt en ekte kopi med cover og booklet og hele greia i hånda?

 

:(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøper alle spillene, men spiller for det meste kun for achievements. Synes achievements er beste med 360, får en slags mestringsfølelse.

Legger gjerne bort et spill jeg har 1000/1000 på.

 

Så lenge du har det gøy når du spiller, så spiller det vel ingen rolle om du er achievement hunter eller spillnyter.

Endret av Sadfez
Lenke til kommentar
Jeg kjøper alle spillene, men spiller for det meste kun for achievements. Synes achievements er beste med 360, får en slags mestringsfølelse.

Legger gjerne bort et spill jeg har 1000/1000 på.

Netopp den følelsen jeg har også. At jeg oppnår noe skikkelig bra, og at det ikke er noen vits i å fortsette å spille etterpå.

Endret av ShoopDaWhoop
Lenke til kommentar

Jeg liker også achievements, men for meg er det bare en ekstra måte å nyte spillet på. Føler at varigheten på spillene blir så mye lenger... Og jeg vil jo gjerne ha alle, så jeg spiller gjerne igjennom spillet på nytt for å prøve å få tak i de siste. Det hadde jeg aldri i verden gjort om de ikke var der.

 

Multiplayerachievements synes jeg ikke er noe særlig, og dropper på de fleste spill.

 

Off topic: Kjøp spillene folkens! Ikke last de ned. Følelsen av å eie noe er bedre enn "just another game".

Lenke til kommentar

Har aldri brydd meg nevneverdig om achivements, og eg går aldri inn før å få alle sammen. Eg spiller for å ha det artig egentlig. Tilbake på N64..hadda man hatt et achievments system da så hadde eg nok sprengt grenser :p Da kunne eg virkelig sette meg ned og spille spillene i urovekkende lange stunder, heilt til alt som kunne låses opp var å oppdrive.

 

I dag gidder eg ikkje dette rett og slett, det nærmeste må vere å leve opp alt i COD4 og 5 etc.

 

Men achievments er jo ein virkelig god idè syns eg, man ser jo at folk kjøpe spill for å få meir poenge, samt Sony har jo lagt inn eit lignende system med sine Trophies :)

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Er helt enig med magnusalex. Jeg kjøpre spill først og fremst fordi jeg haqr lyst å spille de, spill som har enkle achievements kjøper jeg ikke bare for å få dem (f.eks. King Kong, Eragon, Avatar++). Men det skal sies at når jeg først har ett spill gjør jeg alt jeg kan for å få så mye poeng som mulig. Jeg har nå 22.465 av 28.075 mulige poeng (80,01% completion).

 

Det med achievements mener jeg er en orginal måte for å få spillere til å spille spillene lengre! Jeg legger i allefall ikke ett spill bort etter første gjennomspilling, det blir som oftest mange flere timer med pur nutelse for å skaffe de siste. Jeg legger i allefall ikke bort ett spill så raskt nå som jeg gjorde på den første xboxen... ;)

Endret av anolop
Lenke til kommentar

Når det gjelder spill jeg virkelig liker, så slutter jeg ikke å spille før jeg har 1000/1000 (som i SKATE og SKATE 2). Så på en måte har jeg blitt litt redd for xboxen min. Jeg spiller som regel et spill til jeg er ferdig med det, og med visse tidkrevende achievement (som legend rank online i SKATE 2) tar det fort enormt mye tid.

Lenke til kommentar

Jeg kjøper aldri spill kun for å få achievements, men det er jo helt klart det at Achievements har forandrer både hvordan jeg spiller spill, og også hvor lenge jeg spiller spill. Forrige generasjon holdt det med en 5-6 spill, og jeg koste meg litt med alle og så var jeg lei. Etter Xbox 360 kom har jeg kjøpt nye spill kontinuerlig og er nå oppe i 35 spill.

 

Det er liten tvil om at Achievements har hjulpet meg med å utforske spillene jeg eier og det å fullføre et spill totalt kontra det å kun fullføre Singleplayeren en gang. Det er noe som gjør at interessen for spill bare øker. I neste spill er man på utkikk etter noe som kan toppe det forrige, og da vet du at du vil bli hekta igjen. Litt som en drug-addict ^_^

Lenke til kommentar

Achievements er genialt. Jeg hadde aldri spilt et spill like mye uten achievements. Før pleide jeg å være "ferdig" med et spill da jeg hadde runna det (sett bort ifra online spilling), men nå spiller jeg det gjerne igjen for å skaffe meg achievements. (Bare de jeg tror jeg kan greie, selvsagt. Jeg sikter ikke mot 100.000 kills i Gears 2 f.eks. :p)

Achievements hjelper også spillutviklerne til å få folk til å prøve forskjellige ting. Cliffy B. sa f.eks at de la inn endel achievements på ting man kanskje ikke alltid tenker på at går an. F.eks får man achievements for å bruke melee på 30 tickers (eller noe i den duren) eller denge folk mens man bruker skjold.

Online achievements hjelper også til med å få folk til å komme tilbake til spillet og spille online. Om det nå er vanlige achievements sånn som i Gears2 eller "interne achievements" som i COD4.

Lenke til kommentar

Jeg hadde den feelinga en periode, kjøpte billige xbox spill i hytt og pine bare for achievements. Fikk samme greia i wow, men til slutt klarte jeg å dra meg utav det og se på spillene på en litt annen måte.

Bare putt det ut av hjernen, ikke les over de. Sett inn spillet, følg med og nyt det på den måten det burde:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...