Gå til innhold

Battlefield: Bad Company 2.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jo kanskje det. Har ikke spilt det, men sett noen videoer på youtube av betaen. Men får se hvordan det føles når 360 demoen kommer.

 

Er ikke 15 skudd har mange one shot kill aka headshots med sniper, men det er ikke noe verre COD eller BF2 for den sakens skyld BC kan jeg ikke si noe om.

Lenke til kommentar

gidder ikke lese gjennom hele tråden, så det jeg lurer på er om det blir noe organisert spilling på release datoen?

aka om folk har tenkt å spille på samme server?

 

og ett lite tileggsspørsmål, er det mulig å spille mot andre personer som bruker enn annen konsoll? altså en sitter på en pc og spiller mot en som sitter å spiller på f.eks. Xbox 360?

Lenke til kommentar

og ett lite tileggsspørsmål, er det mulig å spille mot andre personer som bruker enn annen konsoll? altså en sitter på en pc og spiller mot en som sitter å spiller på f.eks. Xbox 360?

 

Nei. Med mindre Xbox-brukarane får benytte mus og tastatur (slik som UT3 gjer), ville det vore svært urettferdig for dei som må bruke Xbox-kontrolleren ;)

Lenke til kommentar

Så vi må bestille spillet på EA store for beta? Jeg liker virkelig ikke EA store :(

Slik jeg forstod det så er de i samtaler med flere distributører og forhåndsbestilling fra dem skal også få deg inn i betaen. Men det eneste som sikrer deg beta foreløpig er fra EA Store. Så litt tålmodighet så får dere muligheten til hard copies.

 

De er også i samtaler med steam

We are however working with Steam to have the Public PC Beta available on Steam, but can't confirm this quite yet so cross your fingers Steam users. :-)

Jeg tviler sterkt på at de ikke ønsker en beta på Steam. Og jeg tror ikke Steam har noe spesielt imot å selge det som er øyeblikkets mest forventede skytespill(?) så innen et par uker tenker jeg de har det bekreftet :)

 

 

Posta det i en annen post til ca samme spørsmål og orker ikke å rydde.

Lenke til kommentar

men det var ikke med på 1943, og det ble en mye bedre spillopplevelse enn hva bad company var online. det nyttet jo ikke å prøve å ta helikopter eller artilleritingen, for etter 2 sek så ble du teamkilla av en gjeng med drittunger.

 

På PC burde det jo være en server option. Public burde jo ha funksjonen friendly fire selvfølgelig...

Lenke til kommentar

DICE Says It Won't Profit Off Rented Servers for BFBC2

 

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

During the Modern Warfare 2 no-dedicated servers controversy, DICE was quick to say they would be supported in PC versions of Battlefield: Bad Company 2. Well, with one exception: Players would have to rent them, rather than build their own.

 

It seems that the files necessary for the PC community to build dedicated servers for this game are being withheld to ""protect the game's integrity on PC." Instead, players will be forced to rent the space from a DICE-authorized provider. DICE producer Gordon Van Dyke insists this is not a profiteering move by the studio.

 

"This does not earn DICE a profit," Van Dyke told Eurogamer. "But we will see where the game goes and support it post launch."

 

Eurogamer notes that this policy is a first for the series; previous entries such as Battlefield 2 and Battlefield 2142 supported community-built dedicated servers. DICE says

 

Kotaku

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...