Gå til innhold

Gamer.no: Ønske: En liten notis på Gamer.no om du er logget inn


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg kunne ønske meg en liten notis helt øverst på siden som viser hvilken konto (om noen) du er logget inn med på selve fremsiden til Gamer.no. Kan gjerne legge til antall uleste PM samtidig. Med link selvsagt.

 

Hva er stemningen for dette?

Dette hadde vært en kjekk funksjon! Noe àla en portal du tenker på?

Lenke til kommentar

Denne støttes. I tillegg til at hverdagen til registrerte brukere blir litt enklere, bidrar dette til å knytte gamer.no og forumet tettere sammen. Som igjen øker sjansen for at nye lesere registrerer seg på forumet ("logg inn eller registrer deg for å poste et innlegg"). Som igjen bidrar til flere trofaste lesere.

Lenke til kommentar

Trenger ikke stå så mye der. For eksempel en linje hvor det står "Logget inn som: L4r5 - 0 nye meldinger - logg ut"

Det er bare et forslag fra meg da. Eventuelt så kan logg ut byttes ut med "Bytt bruker" som automatisk logger ut og får opp innlogginsboks.

Dette kan gjøres ganske diskre. Ønskes det flere alternativer der så kan det være et plusstegn man trykker på får å få opp de andre alternativene. Som f.eks. at vi får link til en variant av mine innlegg om/når det blir implimentert.

Endret av L4r5
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Jeg er også for diskré innlogging, noe som kunne vært en mulighet er jo en løsning ala "My assistant" her på forumet. F.eks. så står brukernavnet ditt oppe i høyre hjørne og når man trykker på det kommer det opp en boks ala "My Assistant". Dermed slipper man at førstesiden er overlasset med Logg inn eller Registrer deg for å bli med og slikt. Og dersom man ikke er logget inn/registrert står det selvfølgelig Logg inn/Registrer deg der oppe :)

Lenke til kommentar

Er også for dette. Kan gjøres ganske så diskre, men forstatt ha en stor nytteverdi. Kan også virke bra med intregeringen av forumet i artikkelene. Da tenker jeg selvfølgeli på diskuter artikkelen og en kommenter mulighet som helt sikkert vil komme på siden etter hvert. Absolutt noe å tenke på for gamer.no administrasjonen dette Lars :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...