Gå til innhold

Spillene fra Bullfrog


Anbefalte innlegg

Både Dungeon Keeper spillene og Theme Hospital har satt sine spor tidlig i "gamer-karriæren" min. Med godt gameplay, pen grafikk og en solid dose humor ble alt gjort riktig her. Tar jeg helt feil hvis jeg sier at Bullfrog til slutt havnet under EAs store paraply?

 

Er vel Peter Monleux som driver Lionhead Studios som satt med den største hatten hos Bullfrog i sin tid, kan det stemme?

 

Uansett, Bullfrog hadde en kreativ frihet og originalitet som sjeldent blir sett maken til blandt dagens spillutviklere :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Urk, Populos. Når det gjelder den serien så er minnene bedre enn spillet. Kjøpte det på PSN store for litt siden i ren og skjær nostalgifylla, fy flate hvor det hadde tapt seg :p

 

Noen minner burde forbli nettopp det, minner!

 

 

Haha, Populous kjøpte jeg til PS3 via PSN når jeg hadde det. Spillet var jo dødsfett i sin tid! :p Merka at det hadde dratt på årene så var bortkastet med penger egentlig...

Lenke til kommentar
Er vel Peter Monleux som driver Lionhead Studios som satt med den største hatten hos Bullfrog i sin tid, kan det stemme?

 

Stemmer godt det.

 

Var og er en stor fan av Bullfrog sine spill. Syndicate var et av favorittspillene mine da jeg var mindre, og jeg spilte ihjel det og ekstrapakken American Revolt minst et par ganger. Det spillet var utrolig forut sin tid. Likte ikke Syndicate Wars noe særlig, mest på grunn av den grafiske stilen, som minnet meg mest om en dårlig kopi av Blade Runner.

 

Populous- og Dungeon Keeper-seriene var også fantastiske spill som jeg spilte mye. Synes ikke Lionhead Studios sine spill er i nærheten av det de gamle Bullfrog-spillene var.

Endret av Odesseiron
Lenke til kommentar

Nappet denne oversikten over Bullfrog lanseringer fra wikipedia

 

Fusion (1988)

Populous (1989)

Flood (1990)

Populous II (1991)

Powermonger (1992)

Syndicate (1993)

Magic Carpet (1994)

Theme Park (1994)

Syndicate: American Revolt (1994)

Tube (1994)

Hi-Octane (1995)

Magic Carpet 2 (1995)

Genewars (1996)

Syndicate Wars (1996)

Dungeon Keeper (1997)

Theme Hospital (1997)

Populous: The Beginning (1998)

Theme Park World (SimTheme Park in the US) (1999)

Dungeon Keeper 2 (1999)

Aquarium (2001)

Theme Park Inc (SimCoaster in the US) (2001)

 

Må innrømme at jeg er i den kategorien spillere som husker de første titlene der best. Når jeg så oversikten så oppdaget jeg også at navnet "Flood" vekket noen rare følelser. Kan ikke huske konseptet, men jeg husker at jeg spilte det mye, og at det var gøy. Noen som husker hva slags spill dette var?

 

Syndicate er jo en absolutt favoritt

Lenke til kommentar

jah spilt disse spilla mye Theme hospital å theme park er geniale spill men som noen av de andre sier her så tenker jeg mest på Dungeon Keeper spilla når Bullfrog blir tatt opp ^^ de er legendariske :p spiller de fortsatt på lan nå å da =)

 

håper at EA kan få fingrene ut av rompa å få gjort noe med Dungeon keeper licencen de har etter de kjøpte opp bullfrog men det ser ikke ut til å skje med det første. :(

Lenke til kommentar

Theme Park er spill jeg husker godt fra tidligere, hadde det mye morsomt med det :)

Begynner å bli en del år siden nå, men husker alt det med mat å drikke, toaletter, ansette folk osv. for å få alle fornøyde. Så var det jo også å bygge de råeste attraksjonene, å så til slutt fikk man utvidet tomta.

 

Fikk litt lyst å spille det igjen :p

 

 

Nesumar

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...