Gå til innhold

Mobilspill-tråden


Anbefalte innlegg

Tenkte jeg kunne lage en tråd der vi poster mobilspillene vi liker best. Jeg spiller mobilspill mest om jeg er på lange tog-/fly-/bussturer og lignende, eller om vi har en uoppmerksom lærer i en kjedelig skoletime.

 

De fleste mobilspillene selges rundt omkring for rundt 20 til 70 kr (?), men jeg har lastet ned alle åtte mobilspillene min gratis fra nettet. Velger å ikke lage noen "oppskrift" på dette enda, da jeg ikke vet om dette regnes som piratkopiering? Spillene jeg har lastet ned til min telefon er:

 

Guitar Hero III

Skjul
Var morsomt ved første gjennomspilling, men bråker mye om man er på et offentlig sted (kan skru av lyden, men hallo - det er Guitar Hero!). Utvilsmt bedre på konsoll.

I-play Bowling

Skjul
Lastet ned kun fordi det tar i bruk min telefons akselerometer-funksjon, som lar meg bowle ved å svinge armen frem og tilbake. Egentlig et ganske dårlig spill, du får alltid STRIKE om du holder telefonen noenlunde rett.

Monopoly World

Skjul
Anbefales! En finfin mobilversjon av Monopol, nå med verdens byer. Kjøp London, New York og Athen, og få 2 mill M$ ved passering av start. Flotte animasjoner, fint spill for lange turer. Kan spilles alene (mot opptil tre spillere "styrt av mobilen"), eller med opptil 3 venner på samme telefon (sende videre-metoden).

Platinum Solitaire

Skjul
Inneholder kabalversjonene: Solitaire, Golf, Empire, Monaco, Freecell, Deck, Pyramid, Yukon, Guards Collar, Flower Garden, Spider og Black Holde (i alt hele 12 kabal-versjoner!). Ikke spilt noe særlig da jeg bare kan en brøkdel av kabalene.

RISK

Skjul
En mobilversjon av det populære brettspillet, laget av de samme som står bak Monopoly som jeg skrev om over. Synes dog ikke det er like fengende som Monopoly, dette kan nok ha mye å gjøre med at man bare kan spille mot én venn, og da ikke noen "datastyrte", eller spille bare mot "datastyrte" motstandere.

Tactic Toe

Skjul
Tre på rad, du kan spille "mot mobilen" eller en venn. Enkelt og greit.

Tower Bloxx

Skjul
Bygg tårn ved å slippe blokker oppå hverandre. Plasser disse i en by for å få flere innbyggere, og oppgrader tårnene.

 

Så, har DU noen bra mobilspill på lager? :)

 

Jeg er spesielt på jakt etter spill som utnytter akselerometer-funksjonen i visse mobiler(som gjør at du kan vende på og "tilte" telefonen og den registrerer da dette. Da kan du feks. svinge i et bilspill ved å vende telefonen til sidene.).

 

Om noen ønsker noen av spillene, så har jeg alle med unntak av Tower Bloxx lagret på PCen, så det er bare å sende PM.

Endret av Mokko
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fant en ripoff av iCopter. PaperAirplane, virker på så og si alle telefonene. Har den på min SE w960i. Drit bra telefon, men finner ingen spill som utnytter den fult ut. Så kom med noe annet en iphone også vær så snill!

 

Takk, lastet ned nå. Står "Preview Version" nederst, da, gjør det det på din? Og hva er forskjellen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...