Gå til innhold

Småprat rundt Age of Conan


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Patchen funka fint og endringane for necromanceren min var ikkje verre enn at eg fort kom inn i det igjen. Men no er ikkje eg den som har lagt meg mest opp i detaljer så langt heller.

 

Det eg derimot har eit lite problem med er korleis enkelte har gjort det nye området, Tarantia Commons, om til ein gank-fest. Eg skjøner ikkje heilt at det skal vere meir moro å gruse folk utan motstand enn å faktisk kose seg med det nye innholdet.

 

Kombinasjonen av nytt system, muligheten for å starte opp ein lvl 50 karakter og folks idioti gjer det etterkvart særs attraktivt å skifte frå Aquilonia til Hyrkania.

Lenke til kommentar

Tror jeg leste et sted at (offisiell kilde) at Commons kommer sikkert til å bli et aktivt PvP mål i starten, fordi det er nytt, men om noen uker kan det roe seg ned kraftig.

 

Så Commons er nok litt hardt å drive med annet en PvP i starten på en PvP server.

Lenke til kommentar

Ja, det er jo forsåvidt logisk, men det er jo òg atter ein gong eit bevis på at folk ikkje er så interessert i balansert og utfordrande PvP. Det er i alle fall svært mange som berre vil knerte folk utan å få motstand. Dei gjer det i alle fall gladeleg.

 

Eg hadde innerst inne eit lite håp om at fleire skulle glede seg over nytt innhald. Det er jo det evige maset frå dei fleste MMO-spelarar: "Gi oss meir innhald!" Og når det så kjem var det ikkje så spanande likevel.

 

Og well...

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Hoy hoy, ganske dødt på aoc forumet for tida :o En ting jeg lurer på, dere som spiller nå, hvordan er spillet egentlig?

 

Synes det blir bare bedre og bedre. Ny instance og veteran reward kommer neste uke. Og etter det kommer storpachen 1.06

Tror ikke folk som begynner nå kommer til å angre på det

Lenke til kommentar

Nice, det var bra! Tar vell titten innom da, gleder meg til å skjekke ut det nye contentet som har kommet til nå! Hvordan går det med Ragnarok og kompani da? den norske guilden jeg refererer til da :)

RR går det bra med, selv om jeg ikke har oppfatta dem som noe særlig norske. Alt jeg vet er at dem har en av de bedre BSene på servern (nodibok, han er norsk) Og er en av top5 guildsa (styrkemessig) på server =)

 

Har kommet endel oppdateringer den siste tiden, nå holder de på med classeoppdateringer for enda større balanse. Veteransystem, Nytt variabelt instance, og PvP-tårn er noen av de første oppdateringene vi får før jul. Så snakker vi vel oppdatering 1.06 etter det, med tier3 raids og flere PvP-opplegg regner jeg med!

 

Gleder meg som en kid til å dra innom hyboria igjen til jul, og såklart gjengen i guilden min, Nordlys! (helnorskt-kickass-guild!!!)

 

Ser jeg nicket ditt til jul da? Med Ragnarok-tag under? :D Eller kanskje du ser lyset og joiner NL? ^^ Hehe, kos deg iallefall

Lenke til kommentar

kan hende tidligere enn jul! :) Er dog ikke sikker på guilds, hvis ikke Futilez ombestemmer seg _igjen_ og starter opp AoC seksjonen sin så blir jeg vell med dem luringene som er der. GOdt å høre at RR lever i beste velgående, hadde noen episke fights med dem! Har ikke sett noe til Psy her på forumet :o

 

Skal lese litt inatt om Veteransystemet og det nye som har kommet! Er det noen Gameplay videoer på youtube som du vet om som inneholder noe av det nye? har spilt litt Test live så har fått med meg littegranne Tarantia commons etc.

Lenke til kommentar

DirectX 10 er jo noe av det nye om du har en god maskin!

 

Ellers, hele omgjøringen av itemsystemet, vet ikke når du spilte sist? Alle classene har også fått litt større healthpools, så man slipper hele oneshotfesten man hadde før. Selv om det er mulig på noen da, under visse omstendigheter, hehe.

 

Wing3, Xibaluku, Crows nest, Cradle of decay, Tarantia commons, Ymirs pass, Amphiteathre of Karutonia, Slaugtherhouse... Men jeg gleder meg mest over er updatesa som skal komme <3

 

http://www.youtube.com/watch?v=BWMARFIQVds&feature=related Viser jo noe, også masse andre fine vids på related der =)

Lenke til kommentar
RR går det bra med, selv om jeg ikke har oppfatta dem som noe særlig norske. Alt jeg vet er at dem har en av de bedre BSene på servern (nodibok, han er norsk) Og er en av top5 guildsa (styrkemessig) på server =)

 

RR er nok skandivanisk, de aller fleste er norske (rundt 80%), resten er svenske. Tror ikke vi har noen aktive dansker akkurat nå :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...