Gå til innhold

Baldur's Gate - Generell diskusjon og informasjon


Anbefalte innlegg

Har nå nettopp kommet meg ut av Nashkel Mines, og så langt har det vært en fantastisk opplevelse. Liker Minsc Dynaheir og Kivan veldig godt! Imoen er grei, men har ikke noe særlig til overs for Branwen! Noen som vet om en god cleric?

Gleder meg til å fortsette litt senere!

 

Jaheira funker som healer, ikke noen kløpper men. En annen mulighet er Viconia, hun er ond men og vil nok klæsje en smule med resten av gruppa di. Men krangler er jo alltids artig ;)

 

Og hva du enn gjør: Ikke kvitt deg med Minsc!!!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ok, takk for forslag.

Nei, har nok ikke tenkt å kvitte meg med Minsc! "Magic is impressive, but now Minsc leads! Swords for everyone!" "Squeaky wheel gets the kick!". Mye moro her!

 

Ingen problem, bare å spørre, glemte å nevne Yeslick også. en Fighter/Cleric.

 

Minsc har utrolig mange bra quotes, altfor mange til at jeg gidder å copy/paste alle så du kan heller lese her:

http://www.minscandboo.com/quotes.php

 

-EVIL, MEET MY SWORD! SWORD, MEET EVIL!!!!

-Yes Boo, I agree. This group could do with a swift kick in the morals (Min egen sig) :p

Lenke til kommentar
Har man en tidsfrist på seg? Ser jo at mange kompanjonger prøver å få deg til å fortsette mot målet nå og da. Eller kan man bruke så lang tid man vil?

 

Du har så lang tid du vil med å gjennomføre main questet.

Men hvis gruppemedlemmene begynner å mase om at du skal gjøre et oppdrag for dem (Som f.eks å hjelpe Minsc med å redde Dynaheir) så har du en viss ingame tid på deg før de blir utålmodige/Forbanna og forlater gruppa di. Så vidt jeg vet er det ikke mulig å få dem tilbake da.

Endret av Onkel
Lenke til kommentar
Så hvis du bruker veldig lang tid på å komme til Nashkel vil Jahiera og Khalid forlate deg? Regner med at Xzar(eller noe slikt) og Montaron drar. Hentet ikke Minsc før jeg hadde tenkt å redde Dynaheir, da jeg hadde lest at du hadde tid på deg for å redde henne!

 

Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke har spilt BG1 på en stund og husker ikke svaret på akkurat den. Men jeg tror ikke Jaheira og Khalid forlater deg. Men hvis de stopper deg midt ute i ødemarka og ber deg reise dit snart så ville jeg ikke tatt noen sjangser om du har intensjoner om å beholde dem ;)

Lenke til kommentar
Hjelp! Har fått noen særdeles stygge skygge-effekter etter jeg reinstallerte winxp. Er det noen som vet hva det skyldes? Har hatt problemet før, men husker ikke hva årsaken var. Legger ved et par bilder.

 

Dette fikk jeg også. Det kan lett fikses ved å endre noen instillinger i bgconfigen. Om jeg husker riktig så må du må krysse av for 3d accelration og 32 bits color i den configen. Sorry at jeg ikke klarer være mer spesifikk men det er en stund siden jeg løste det der selv. Du kan prøve å google baldurs gate og "black boxes", det var slik jeg fant frem til en fix.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...