Gå til innhold

Avatartråden - Vil du bytte eller få ny avatar? Post her!


Anbefalte innlegg

Denne tråden er stengt siden Diskusjon.no allerede har en tilsvarende tråd. Tråden du er i nå ble opprinnelig postet ved Innlegg.no før sammenslåingen.

 

 

- Intro og historie

 

Dette er tråden for deg som vil skifte avatar, eller ønsker tilbakemelding på avatarkunstverkene dine. Dette inkluderer selvfølgelig både å få eller gi tips når det gjelder å lage avatarer.

 

 

- Retningslinjer og oppfordringer

 

Viktig å lese!

Jeg ber dere oppføre dere pent og holde dere til trådens regler, retningslinjer og tips som er listet opp nedenfor, utover dette gjelder de vanlige retningslinjene. Reglene gjelder like mye de som spør etter avatar og de som produserer dem.

 

*Gi oss ønsker på hvordan du vil at din nye avatar skal være;

gjerne også en henvisning til plassering og hvilket motiv det skal være. Yndlingsfargen din kan jo også hjelpe til, f.eks. Jo mer du hjelper oss, jo mer hjelper du deg selv!

 

*Tål å ta i mot kritikk!

Selv om du syns at din avatar som du laget er fantastisk stilig, vil ikke det nødvendigvis si at alle andre synes det. Du må derfor tåle å ta i mot kritikk. MEN, samtidig er kritikk som "Den suger" er uønsket, dette er ikke konstruktiv kritikk så det kan du rapportere.

 

*Vær modig nok til å gi konstruktiv kritikk.

Du må ikke bare tåle å ta i mot kritikk, men gi den i tillegg. Det er ikke alltid at de som lager avatarene blir fornøyd med en tilbakemelding som: "Nei, den passa ikke helt meg." Gi mer konstruktiv kritikk ved å si hva du mener bør endres, gjøres bedre.

 

*Ikke sleng ut useriøse forslag.

Om en bruker sier yndlingsfargen er blå og ikke gir noe mer ønsker enn det, så ikke post en avatar som kun er blå. Om noen ønsker spesifikt en helt blå avatar er det derimot greit.

 

*Ikke be om avatarer som ikke opprettholder avatarreglene i retningslinjene.

Avatarene kan ikke være større enn 100x100 om de skal brukes på dette forumet. Det vil uantsett ikke være mulig.

 

*For at man skal vite mer om hvilken avatar du hadde før, ber jeg dere legge ved bilde av gammel og ny avatar. (Bruk IMG-funksjonen) Dette er dog ingen nødvendighet.

 

*Jeg vil anbefale dere å ikke bare kopiere bildemålet (url til bilde) rett fra avataren din eller andres når du poster i tråden for å vise avatarer. Da disse direktelenkene blir "døde" - eller at den nye vises i stedet - hvis den avataren du hentet bildemålet fra er endret.

Finn deg en side og legg ut avatarene på f.eks: www.photobucket.com og bruk IMG. Eller last opp bildene i innlegget.

 

IKKE gjenta hverandre med å si: "Den fila er for stor", "Avataren bryter retningslinjene" og slike ting. Det holder med at kun en nevner det.

 

 

Sammendrag

1. Vær hyggelige mot hverandre.

2. Vær så spesifik som mulig når du ønsker en avatar. (Font [skrifttyper], plasseringer, farger osv...)

3. Hvis du spør om tilbakemeldinger må du tåle kritikk.

4. Vær seriøs og begrunnende når du gir tilbakemeldinger.

5. Avatarer som skal brukes på forumet kan ikke være over 80x80 pixler, 10KB eller inneholde noe allment støtende.

6. Det er ønskelig at du legger ved gammel og ny avatar om du har skiftet og ber om tilbakemelding.

7. Ikke kopier direkte fra en avatarlenke.

8. Alle som poster her skal ha lest retningslinjene samt være klar over trådens egne regler. Kun EN trenger å minne om dette skulle en regel overstrides.

 

 

- Guider og nyttige lenker

 

* Enkel avatarguide av Newt32 fra Diskusjon.no kommer forhåpentligvis. Begrensninger på bilder per post samt mangelen på skjul-funksjon gjør at den ikke er lagt inn *

 

* Enkel avatarguide av incanus fra Diskusjon.no kommer forhåpentligvis. Begrensninger på bilder per post samt mangelen på skjul-funksjon gjør at den ikke er lagt inn *[/i]

 

- Imagecrop.com - Utrolig fiffig og nyttig side med mulighet for resizing og cropping av bilder, det er helt gratis og krever ingen registrering. Og gjør at selv om du ikke har noe avansert bilderedigeringsprogram installert kan du likevel klare å lage en brukendes avatar. - Hjerterlig tusen takk til Tomat-Ulf for lenke og tips

 

- Resizepic.com - Her kan du meget enkelt resize, reskalere, ett bilde til den bredden og høyden du vil ha. Meget kjekt. - Tusen takk til ekwathne for lenke og tips.

 

- Diskusjon.no - En oversikt over sider med fonts/skriftyper - I denne tråden her på forumet finner du mange nyttige linker til sider hvor du finner diverse skrifttyper på og du får vite hvordan man installerer dem. Den henviser og til en side hvor du kan klare å finne ut hvilken font som er brukt på et bilde og for eksempel en avatar. - Takker brukeren Fisker for å ha laget guiden.

 

- dafont.com - Her kan du finne fonter, om du finner en font du liker er det meget behjelpelig for de som lager avtaren at du opplyser hvis det er noen fonter du liker meget godt. Dafont.com er et ypperlig sted å se om du finner en eller flere passende fonts til deg! "Fonts" er forøvrig "skriftype" for eksempel er "Times New Roman" og "Arial" to forskjellige skrifttyper. - Takk til Newt32 for lenke og tips.

 

 

Denne tråden finnes og på Diskusjon.no (Endringer i denne tråden vil skje for å gjøre den mer tilpasset dette forumet)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...