Gå til innhold

Outlander


LarZen

Anbefalte innlegg

Vikinger, check!

Norge, check!

Masse rå action, check!

Aliens,....eh check!

 

Ja Outlander er en snodig film som vrir litt på hva vi er vandt til å se innen denne sjangeren og jeg synes det var about fucking time!! Filmen i seg selv er helt ok, ikke noe kanon film men pga settingen er slik den er så blir det veldig spesielt og veldig kult!

 

Filmen kommer ikke på kino før april så skal du se den på lovlig vis må du/dere vente litt til enda. Men jeg kan anbefale filmen til alle som liker denne sjangeren. Andre som har sett den evnt hva synes dere?

 

Litt info og klipp kan du se her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, nei, nei og atter nei! Dette KAN ikke bli bra! Om denne skal sees så blir det når den en gang havner i billigbingen, seriøst aliens i en vikingfilm? Finner det noe spesielt hvordan årgangen er spesifisert. Var 708 kjedelig, mens i 710 var alt over? Kan se over faktum at alle snakker prikkfri engelsk, men plottet virker håpløst!

 

Alle filmer jeg har sett om vikinger opp i gjennom har vært totalt flopp, og det kommer det til å fortsette helt til Mel Gibson setter seg i regissørstolen og lager en ny "Braveheart" med vikinger som tema! Hvem ville ikke likt å se det?

Lenke til kommentar

Jeg syntes det var en artig film å se på :)

 

Å de lyd effektene de brukte!, et slag va jo KAPAO!! mens når de kutta et tau va SWOOOSHAU!!!.

 

Men ja var en god popcorn film, blir å følge med på hva mere den regisøren har å by på, ikke hverdag "spesielle" filmer blir sluppet.

Lenke til kommentar

Hmmm. Jeg likte den, synes det var en helt grei popcorn film. Var det en bra film? Nei, de snakket jo Engelsk og Skottsk, tidssettingen og arkitekturen var feil og plottet noe forutsigbart. Filmen kunne ha vært så mye bedre. Hører også at folk ikke likte CGI'en noe spesielt, jeg syntes ikke den var så fryktelig dårlig da men.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Filmen er helt grei underholdning. Lenger når den ikke med dårlig manus. Selve historien er jo så klisjefylt at det er som du har sett det flere ganger før. Skuespillerene er ingenting å skryte av med untak av selveste John Hurt, som bærer filmen på sine ben. Dragen/Alienen så veldig kul ut dog, men seriøst så det veldig dårlig ut til tider. Ellers er det ikke mer å si om filmen untatt at den inneholder typiske klisjeer og tåplige dialoger. Men en grei film om du trenger litt meningløs action ^_^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...