Gjest Bruker-127711 Skrevet 16. februar 2009 Del Skrevet 16. februar 2009 kokte wiener pølser er best. men eg gløymde å kjøpe lompe/brød.. :wacko: Lenke til kommentar
Nesumar Skrevet 16. februar 2009 Del Skrevet 16. februar 2009 Aaah, episk feil som sikkert mange gjør.... Lager maten, uansett om det er hamburger, pølser eller lignende... og når de skal ha brød eller tilbehøret de vil ha, its nowhere to be seen. Gjelder også wraps eller skjell til Taco. Uheldigvis for meg er det ca. 2-3 mil til nærmeste butikk, så å skaffe brød til middagen etter den er laget blir litt vanskelig. Du får heller spise de en bar, eller se om du får laget deg noe annet å ha sammen... enten chips eller grønnsaker, eller kanskje bare vanlig brødskive. Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711 Skrevet 16. februar 2009 Del Skrevet 16. februar 2009 tok det på ein stor tallerken med ketchup ved siden av. Perfekte frokost Men så blei dei litt overkokt, eg gløymde å følge med på dei Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 16. februar 2009 Del Skrevet 16. februar 2009 Wienerpølser skal ikke kokes, de skal trekke. Kok opp vannet først, ta kjelen av plata, SÅ legge pølsene oppi. Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711 Skrevet 16. februar 2009 Del Skrevet 16. februar 2009 Skal hugse det til frokosten imorgen, takk. Lenke til kommentar
-ErlendA- Skrevet 16. februar 2009 Del Skrevet 16. februar 2009 (endret) Hvitløk <3 Det aller aller beste som finns. Personlig finnes det ingen pizza eller gryteretter uten nyhakket hvitløk i/på Yum! Skjul Endret 16. februar 2009 av ErlendA Lenke til kommentar
bear^_InnleggNO Skrevet 16. februar 2009 Del Skrevet 16. februar 2009 Kjapp og lett (og mettende) mat er: marinerte byllingbiter (marinert i noe så banalt som grillkrydder og olje blandet sammen) i varmt pitabrød med salat, dressing, ost og Bretagne kyllingsaus. Dressingen er en hjemmelaget rømmedressing som smaker nydelig godt, består av: 1 boks lettrømme en god klatt lettmajones sitronsaft (ca 1 -1.5 spiseskje) sukker (ca 2 spiseskjeer) Bør smake det til med sitron og sukker. Skal ikke være for sur eller for søt. Lenke til kommentar
Nøtte Skrevet 17. februar 2009 Forfatter Del Skrevet 17. februar 2009 Tusen takk for oppskriftene skal få dem opp i første posten så fort jeg har tid! Alle bidrag er gode bidrag Med tanke på pølsene så ta og hør på Bazukh da får du de beste pølsene :o She is a wise lady, with a lot of knowledge!! Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711 Skrevet 20. februar 2009 Del Skrevet 20. februar 2009 Nå har jeg en toropakke med vaffler, og det står 2dl flytende margarin, smeltet eller på boks. Det står også at jeg kan bruke vanlig matolje, men er rapsolje brukbart til det? Lenke til kommentar
Nøtte Skrevet 20. februar 2009 Forfatter Del Skrevet 20. februar 2009 Rapsolje er fult brukbart til prosjektet ditt:-) alle nøytrale oljer er brukbare: - rapsolje - soya olje - solsikke olje Dette er de mest vanlige oljene som brukes men om oljen ikke smaker noe så er den meste sannsynlig nøytral:-) Olivenolje er ikke nøytral:-) Lenke til kommentar
Bruker-163290 Skrevet 20. februar 2009 Del Skrevet 20. februar 2009 Hvitløk <3 Det aller aller beste som finns. Personlig finnes det ingen pizza eller gryteretter uten nyhakket hvitløk i/på Yum! Skjul Det fine med hvitløk er at det er så allsidig. Jeg lærte noe her om dagen som funka knallbra, hvis du skal varme noe i ovnen(kylling, poteter, stek, osv nesten alt) så ta noen båter og press de til de lager en slags knekkelyd. Putt så båtene rundt maten evt inni og lag den. Etterpå tar du de ut, de setter en knallbra smak. Ikke glem at ekte kokker grøsser når folk presser hvitløken, det skal man helst ikke gjøre. Lenke til kommentar
Essem Skrevet 21. februar 2009 Del Skrevet 21. februar 2009 Jeg overgår meg selv og lager pizza. Til og med bunnen er hjemmesnekret. Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711 Skrevet 21. februar 2009 Del Skrevet 21. februar 2009 Vi bruker alltid den Peppes pizza posen. Kjempegod den er. (sett litt på star wars) Btw, åssen kaker hadde du i selvskapet? Lenke til kommentar
Essem Skrevet 21. februar 2009 Del Skrevet 21. februar 2009 Peppes? Jeg har laget alt fra grunnen av, ikke noe Peppes her i gården. Kakene ble de jeg listet opp tidligere. Heiv inn noen skolebrød også. Lenke til kommentar
fruktpute Skrevet 2. mars 2009 Del Skrevet 2. mars 2009 hatting frosne rundstykker stekte egg stekt løk stekt karbonade/hamburder dette er skikkelig godt, og kraftig kost! er ikke så dyrt heller. skikkelig bra frokost. pleier å bruke løk hvis jeg har dette til kvelds. Lenke til kommentar
Adversary Skrevet 10. mars 2009 Del Skrevet 10. mars 2009 Den sjeldne Kebab-Grandisen observert i sine naturlige omgivelser. Middag! Lenke til kommentar
Cloudemyx Skrevet 10. mars 2009 Del Skrevet 10. mars 2009 Oi. Agurk på en pizza. Nå har jeg sett det også. Lenke til kommentar
Adversary Skrevet 10. mars 2009 Del Skrevet 10. mars 2009 Ikke kom her å si at dere ikke har spist kebab-pizza før...? Det er faktisk sinnsykt godt, og enda bedre om du kjøper en skikkelig pizza fra et pizzaria, enn om du bruker en j&¤"& Grandiosa. Lenke til kommentar
Toroto92 Skrevet 10. mars 2009 Del Skrevet 10. mars 2009 Der vi kjøper kebab pizza har de ikke agurk på så Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå