Gå til innhold

Tidenes spill-musikk! Hvilken opplevelse har det gitt deg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Klarer nok ikke å plukke ut en. Fra NES kommer jeg nok alltid til å huske musikken fra Mr. Gimmick og Mega Man 5. Sånn fra litt nyere tid har Age of Conan veldig vakker musikk som alltid passer inn. Og den rolige bakgrunnsmusikken fra Rome: Total War bringer tilbake noen gode minner.

 

Fikk også bra gåsehud første gangen jeg så introen til Oblivion, men det var mer fra helhetsinntrykket, og ikke bare musikken.

 

Til slutt, når jeg ser grafikken og stilen i Mirror's Edge og hører Lisa Miskovsky - Still Alive, blir jeg jo nesten blank i øya. :wub:

Lenke til kommentar

Selv ble jeg helt slått i bakken av noe av musikken i Age of Conan. Det er en stund siden jeg har spilt det, siden PC-en min knapt klarer å kjøre det og jeg har en vanskelig sak med et PC-selskap. Men syntes spesielt musikken til damen som sang i Age of Conan var fantastisk.

Lenke til kommentar
Åh, er masse awesome spillmusikk. Metal Gear Solid, Halo, Final Fantasy, Elder Scrolls... Men musikken fra Banjo-Kazooie (det første) har holdt fest i huet mitt konstant etter at jeg kjøpte det på Xbox Live Arcade :p

 

Den har sittet fast i hodet mitt siden jeg fikk spillet på N64^^

 

Zelda er forøvrig herlig, samt Final Fantasy 9 (det eneste i serien jeg har hatt anledning til å prøve)

 

Og Mirror's Edge, da. Fikk det for noen dager siden.

Lenke til kommentar
Personlig har jeg flere favoritter, men jeg synes likevel det er lite som overgår musikken i Chrono Trigger.

 

Agreed :)

Mange spill med fantastisk god musikk (FF serien, MGS, TES, Zelda, Halo, ++)

Men er alikevel musikken fra Chrono Trigger som troner øverst for min del.

Yasunori Mitsuda og Nobuo Uematsu gjorde rett og slett alt riktig da de laget musikken til spillet.

Det hjelper jo selvsagt at Chrono Trigger i seg selv er en sjelden perle den dag i dag, og musikken bringer en rett tilbake i de beste øyeblikkene spillet har å by på. Frog's Theme <3

Lenke til kommentar

Musikken i Donkey Kong Country-serien på Super Nintendo er blant mine største favoritter. Veldig fin blanding av livlige, energiske spor med fet rytme på de lyse og fargerike brettene, og roligere, mer avslappende musikk på brettene hvor apekattene svømmer under vann. Hadde neppe hatt så gode minner fra de mest fartsfylte momentene i serien (for eksempel når man kjører gruvevogn) hvis det ikke hadde vært for den usedvanlig sterke lydsiden. Ellers er jeg veldig glad i musikken i andre spill fra Rare, som for eksempel Banjo Kazooie og Donkey Kong 64.

 

Andre spillserier som fortjener å bli nevnt i en slik tråd er The King of Fighters, Guilty Gear og Castlevania. Ah, for ikke å snakke om The Elder Scrolls. Tenker da spesielt på den fabelaktige musikken i Morrowind.

Lenke til kommentar

musikken i vanilla wow, fin nok

----!!------- tbc, passa mye bedre til zoner osv

musikken i wotlk var/er helt konge, får frysninger når jeg hører feks musikken i icecrown. så er det ofc musikken i cinematics som bare treffer så inni H*** bra :)

 

ellers er det C&C red alert 2, og endel N64 spill musikk xD

Lenke til kommentar

Fra gamle dager med NESen er det nok Zelda-spillene, Mega Man, og Duck Tales som var favorittene. Kan nesten ennu kjenne den gode følelsen av å sitte benket forran en knøttliten Telefunken med Lyden skrudd helt til 11...Man bør vel heller ikke glemme spillmusikk fra Monkey Island eller Final Fantasy, men om man må velge kun ETT, kan det se ut som om Zelda stikker av med førsteplassen. Delt med Grand Prix Circuit.

 

Edit:

ja, hadde nesten helt glemt hvor gal musikken kunne gjøre deg.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...