Gå til innhold

Ditt favoritt øyeblikk i barndommens tid


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Husker jeg satt og spilte på en 286 uten mus. Det gikk i Arctic Adventure, Lemmings og Prehistoric.

Prøvde også no flight simulator greier der man skulle lande på et hangarskip, men det var helt fuckings umulig og man endte alltid i sjøen. Zaxxon var også drit vanskelig.

 

og supaplex. omg så mange timer jeg har brukt på det spillet.

Lenke til kommentar

Husker jeg spilte et eldgammelt fotball manager spill som het PC-liga eller noe. Var vel fra sessongen 90/91 eller 91/92. Veldig hekta var jeg hvertfall!

 

Og da vi fikk vår første nintendo, som begge naboene hadde brukt før oss, så den var altså godt brukt, så ble det mye Mario 1, 2 og 3 spilling, og Kid Icarius, Teenage Mutant Ninja Turtles og flere godspill:)

 

Men de BESTE minnene kommer fra N64. Goldeneye (tidenes spill? hvertfall et spill jeg savner veldig, siden jeg aldri har hatt N64), WCW/NWO Revenge, alle Mario Kart spillene, Super Mario 64, Banjo Kazooie (endelig tilbake på Xbox^^), Dark Rift... ah, fantastisk mye bra på N64. Tidenes spillkonsoll tør jeg kalle den. ;)

Lenke til kommentar

Har mange gode spill-barndomms-minner.

Husker blant annet den gangen jeg fikk demoen til diablo 1, det var tider det. Etter det kunne jeg ikke vente til det kom ut :lol: .

Husker også demoen til command and conquer 1.. Etter demoen bestillte min bror det fra USA til 500,- spenn eller noe :p .

 

Husker også at jeg lærte enkle dos kommandoer av min bror før jeg begynnte på skolen og kunne skrive... hehe.

Lenke til kommentar

Virker nok som en olding her, men jeg husker den aller første gangen jeg prøvde et Tv-spill. PONG, tidlig på 70-tallet. Selve spillet var kanskje ikke så spennende (selv om jeg etter noen omganger begynte å slå han som viste meg det), men jeg syntes det var så tøft at man kunne vri på en knapp, og så var det en boks som fant ut hvor mye jeg vridde og lagde et bilde på TV'en, fant ut om jeg traff ballen (firkanten), telte hvor mange ganger jeg hadde bommet osv... :) Fantaserte om hvor mye mer man kunne gjøre med dette, og heldigvis gikk utviklingen fort fremover. Har alltid likt å spille etter dette, med diverse arcadespill på kafé, Vic20, C64, Amiga, PC, Playstation osv. til jeg nå sitter med Gamer-PC, PS2, PS3, GP32, PSP (2 stk;) ) og nylig kjøpte min første Nintendo, en søt hvit DS Lite. Har hatt masse gode øyeblikk, men husker fremdeles den sort-hvite Pong-skjermen. Så det er nok mitt første favoritt-gamer-øyeblikk fra barndommen.... :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...