Gå til innhold

Tråden om Left 4 Dead


Gjest Slettet+981287349

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jau, får se hvordan budsjettet blir (får jeg jobben hos Spaceworld kan vel dette løses, men time will shåv som en karakter en gang sa).

 

Har en Spill-PC høyt på ønskelista, da det er spill jeg ser frem til på PC som jeg gjerne vil å opplevd.

Det eneste jeg tror jeg holder høyere er vel en flatskjerm-TV.

Jeg er uansett vant med at ting tar tid, så jeg får bare fortsette å ta tiden til hjelp.

Lenke til kommentar

Haha, har du en god nok PC til de spillene jeg vil ha til en rimelig pris er det helt ok for min del ;)

Tror nok uansett det hadde vært kjekkere å spille L4D på PC enn over Xbox-Live når man er norsk, virker som om det er en overflod av norske PC-spillere innen L4D enn konsoll-spillere (ikke noe rart i det hele tatt egentlig når man tenker over det).

Lenke til kommentar

Den drar Sourcespill (Valve sin grafikkmotor) ganske greit. Du får ikke alt på maks men det tåler en sammeligning med konsollversjonen av L4D, for å si det slik.

Den står bare å støver ned og jeg vil bare bli kvitt den, så noen stiv pris blir det ikke. Kan godt få med skjerm og trådløst tastatur/mus hvis du vil også.

 

Å spille Left 4 Dead på pc vs konsoll er ganske forskjellig. PC-versjonen får oppdateringer, men sliter med griefing og mangel på kommunikasjon. Konsollversjonen sliter litt mer med grafikken og lider av å ikke bli oppdatert så hyppig, men samtidig så er sjansen betraktelig større for å finne noen med mikrofon som er interessert i et ordentlig spill større.

Kontrollene er litt hipp so happ, men jeg syns ikke konsollversjonen står noe tilbake. Man trenger ikke overlegent sikte for å treffe zombier, og på konsoll har man også en knapp for å snu seg 180 grader, noe som kompanserer godt for litt treg kontroller.

Lenke til kommentar
Men sjansen er mye større for å få tak i andre spillere med mikrofon på X360 siden headsett følger med konsollen.

 

 

tja, har spillt mye left 4 dead på og veldig ofte har de fleste mikrofon. MEN mange snakker uggabugga engelsk eller ikke engelsk i det hele tatt. Det irriterer meg, skjønner ikke at vi har hundre molotovs liggende rett bøk døren så springer bare videre :/

 

ellers har jeg møtt skikkelige seriøse spillere på nettet som jeg har spillt med mye over skype i senere tid. Anbefaler skype ettersom "push to speak" ikke er godt nok når man spiller mot noen som er skikkelig gode ;)

Lenke til kommentar
Vurderer å kjøpe L4D (har gått tom for spill), men det kommer kanskje en ny pris når L4D 2 kommer? Og hvordan tror dere antall spillere vill bli på de forskjellige spillene da? Vill L4D bli helt tomt, mens 2ern vill ta alle?

 

 

Blir nok litt billigere, men snakket ikke valve om en måte og skifte mellom l4d og l4d 2 uten og legge ned spillet slik at man beholder interessen for l4d?

 

Tror ikke folk vil forlate L4D sånn uten videre, jeg har i hvert fall ikke tenkt til det.

 

Ikke jeg heller :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...