Gå til innhold

Tråden om Left 4 Dead


Gjest Slettet+981287349

Anbefalte innlegg

De vanlige zombiene er etter min mening tatt rett ut av 28 weeks/days later filmene. Valve må ha tatt noe inspirasjon her fra for hele L4D konseptet. Hele tiden når jeg spiller det føler jeg at jeg er midt i 28 weeks later.

 

Ellers er jo spillet kjempemorsomt å spille med venner med ventrilo. Savner dog en liten story inni all skytingen, jeg er alltid slik at jeg trenger i det minste en bakhistorie for å virkelig leve meg inn i spill. Kunne også tenkt meg litt mer info om selve folka i spillet, og ikke måtte lese om de på nett liksom. Men som sagt så ligner spillet så mye på 28 days/weeks at jeg holder meg til den historien:P

 

Spillet, i sin reneste form av å møte lassevis med fiender, kommer fra da Valve-ansatte lekte seg med Counter-Strike og boter. Raske zombier er så generelt at jeg ikke tror Valve har tatt inspirasjon fra noen spesielle filmer.

Men kan tenke på 28 days later selv jeg, når jeg spillerL4D :) Forsåvidt en fantastisk film!

 

Om folkene syns jeg det kommer frem ganske greit frem når man har spilt gjennom spillet noen ganger (de kommer jo med forskjellige ting å si "hver" gang du spiller), og den generelle historien er ikke ment å være noe tema. La deg heller bli fortalt hva som har skjedd ved å se på de grafiskene elementene som ligger på brettet (lik, biler og grafitti på veggene) så vil du ikke bry deg som mye om hvorfor og hvordan men heller prioritere å holde deg i live lenge nok! Men antar at såpass har du skjønt allerede :p

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse
NB 1

 

Left 4 Dead 50% off.!!!

22,5 € = under 200kr.!

 

Følg med på http://steamunpowered.eu om steam og merkelige europriser. Du får forresten Left4Dead til 12euro fast pris på g2play.net lovlig:)

Kjøpte fra G2Play.net nå, og fikk tilsendt en kode, men får opp invalid når jeg skal aktivere. Har sendt mail til de men det tar jo sikkert lang tid =/ Forslag til hva jeg kan gjøre?

 

EDIT: Ringte til dem og fikk ordnet det, de hadde skrevet feil :)

Endret av BrokenTomato
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

survival mode var jo drit kult. Utrolig vanskelig når man nærmer seg 10 min. Er så lite som skal til før alt går til helvete. En hunterpounce på akkurat feil tidspunkt kan ødelegge alt. Alle blir dyttet litt unna, tanken kommer de siste meterne fram og denger løs, og litt zombier krydret rundt om, og ting rakner rimelig fort.

 

Folk må lære seg å vente med å hente ammo. Mitt i kaoset roper en på laget "tom for ammo" og i neste sekund meleer han seg gjennom horden, før en smoker tar han rundt hjørnet. Innen vi har løpt for å redde han kryr det av zombier og annet tull, og å komme seg tilbake til kosekroken er umulig uten en tank i ryggen.

 

Tror det kan bli litt kjedelig etterhvert, hvis man ikke får opp et leaderbord filter, og muligens fikse slik at man får et lite pusterom bittelitt oftere.

 

Ellers knall. 9 minutter på varehuset så langt :) gull er ikke langt unna :D

 

De burde legge til enda en medalje etter gull. Kanskje to, så har man virkelig noe å kjempe mot.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349
Survival mode var epic morro! Vi klarte 7:55 på Last Stand, blir ganske villt etterhvert ja :D

Agree, klarte litt over 4 minutter på Last Stand før jeg gikk fri for ammonisjon og zombier spratt inn overalt!

 

Syns survival mode var kjedelig.

Disagree

Lenke til kommentar

13 minutter på The Street, usikker på hvem fulle bane den tilhører.

 

 

Dette her skulle nok kanskje vært i spillet ved release, men bedre sent enn aldri. Håper de jobber på spreng med nye baner, kanskje en ny modus, eventuelt et bedre matchmaking system.

Dette kjøper Valve iallefall endel tid til å få igang det som er nevnt over.

Lenke til kommentar

Vi sto først inni garasjen med den ene bilen og hyllene. Greit at noen av tanksene tenner fyr på seg selv og setter seg fast i vinduet. Satt der til molotov/pipe/ammo var brukt opp, 5-6 minutter eller noe, så gikk vi bort til hjørnet bak heisen. Nærme ammo og smokers var lette å ta. Tanks slutta å spawne etter ca 15 minutter, så da var det bare å dø sakte på vanlige zombies :p

De burde jo egentlig fikse at tanks slutter å spawne, blir bare "kjedelig" å sitte å skyte vanlige zombies i 10 minutter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...