Gå til innhold

Tråden om Left 4 Dead


Gjest Slettet+981287349

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
L4D er et flott spill. Men de skulle hatt litt mer variasjon.

Flere våpen, spesial infiserte og brett hadde gjort seg.

 

Sier meg ening i den ;) Våpenutvalget er kanskje det som gjør dette spillet vanskelig. Skulle gjerne satt meg inn i den traktoren som står utpå jordet og pløyd over en del zombies. Rett og slett benyttet litt andre våpen og gjort større skade ved å plukke opp eller dytte ting for å forsvare seg, dvs alt fra gjenstander som står rundt omkring osv.

 

Større skade = mer gørr og blod = mer moro :p

Lenke til kommentar

Savner en kniv kanskje:-) Men som sagt tidliger savner flere våpen egentlig:-) hadde vært morro det!!! Ellers så savner jeg en sånn survival mode der det bare kommer tusner på tusner med zombier mot deg så går hele greia på poeng og om å overleve lengst og få høyest score da!

Hadde vært fett om noe sånt hadde dukka opp:-)

Lenke til kommentar

Nytt om innhold som kommer til Left 4 Dead finnes på kotaku.com. Blant annet offisiell støtte for versus på de to resterende kartene og en ny modus, "survirval". Noen flere detaljer enn det er ikke blitt gitt. Så hva syntes folket? Personlig hadde jeg håpet på mer kampanje, da jeg såvidt har spilt versus. Pakken kommer til våren, noe som jeg tipper på valve-språk betyr sent mai. Håper det ikke tar så lang tid før dette kommer på X360.

Lenke til kommentar

Er sjelden jeg er så skrekkslagen som jeg er når jeg ikke klarer å lokalisere rapelyder, og en blubb tusler frem fra skogkrattene på "Blood Harvest". Genial kreasjon den karakteren der, morro når man klarer å melee akkurat i det han kaster opp, så spyet flyr inn i munnen hans igjen. Forøvrig ganske grusom type.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...