Gå til innhold

Noen som skal til The Gathering?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir nok ikke TG på meg i år, var der i fjor though. Må sies at det var en opplevelse for livet, utrolig moro! Jobbet i game-crew, var alltid noe å gjøre. Tror ikke jeg hadde orket å sitte fremfor skjermen for å spille hele TG, men det er da de som orker det også! =)

 

Anbefaler alle som ikke har vært på TG noen gang å reise, og om crew frister anbefaler jeg dere å søke! Utrolig hyggelige folk som står bak alt sammen. :)

Lenke til kommentar

Har litt lyst til å stikke med kamerater (de vil i alle fall), men jeg vet ikke helt hva jeg har å gjøre der da. Jeg, spiller ikke wow og heller ikke så grådig mye CS. Blir liksom heller å ta med xboxen siden pcen er litt utdatert.

 

Blir vel heller noe lan greier hjemme hvis jeg får kasta ut foreldrene.

Lenke til kommentar

Vet ikke om de tar inn folk til crew fortsatt, det har ikke jeg kontroll på for å være ærlig, usikker på når man må søke.

 

For å søke crew legger man inn en søknad her. Er mange posisjoner man kan søke, ettersom det er et par områder som tas hånd om på TG. ^^ Du kan lese mer om hvordan du kan søke på FAQen til TG. :) Mener du kan finne en oversikt om hva de forskjellige crew-ene driver med på wannabe. ;)

 

Personlig var jeg i crew-et som hadde ansvar for spill, med andre ord arrangerte vi konkurranser i de forskjellige spillene. Alle hadde sitt spill de måtte holde kontroll på, er ikke én fyr som har ansvar for alle spillene liksom. :p Innad i vårt crew, var også egne folk som hadde ansvar for servere og lignende. Så hovedområdet for meg var ganske enkelt å arrangere en såkalt "compo" i "mitt" spill og å hjelpe til med andre ting om det skulle være nødvendig. :) Var mye jobb, men var verdt strevet! Utrolig moro! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...