Gå til innhold

FIFA 09-tråden


Hofer

Anbefalte innlegg

Online Game Modes -> View Player Hub -> L1 -> Adress Book. Der finner dere lister over alle PSN-vennene dere har. Dere ser også hvem av dem som spiller Fifa. Trykk på noen, så kan dere "Invite to game" osv. De dere inviterer til en kamp får invitasjonen på My Mail i Player Hub.

Næmmen, der kom det jammen meg et bra tips som jeg ikke kunne. Takk for det =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Om 5 dager får vi vite mer om Fifa 10:

http://fifa.easports.com/enNO/home.action

 

Jeg gleder meg vilt til fifa 10. Håper bare spillet inneholder nye ting, og ikke bare nye oppdateringer av spilleres fantastiske ansikter

Mener at jeg at det kommer info om fifa 10 på gamer.no den 5 juuni? Mener at en fugl twitret. :)

 

Står litt om fifa 10 hos den euoropeiske playstation bloggen:

 

http://blog.eu.playstation.com/

Lenke til kommentar

Gleder meg ikke akkurat mindre etter å ha lest det som stod på den linken, zell ;)

 

Utifra alt jeg har lest og hørt så langt, ser det ut som Fifa 10 blir helt konge, verken mer eller mindre. Nå pleier jeg jo alltid å glede meg til nye Fifa-titler, men i år har jeg virkelig trua på at det kommer til å slå knockout på alle tidligere spill i serien, og forhåpentligvis redefinere fotballspill generelt. Forventningene er skyhøye nå, så kommer til å bli grådig skuffet om spillet ikke leverer.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Dette er en glich som jeg har sett flere og flere benytte seg av i det siste. Jeg spiller konsekvent kun med 3-3,5 stjerners lag og møter som regel kun United og Barca (selvfølgelig). Når jeg en skjelden gang til min glede møter noen som ikke velger et 5 stjerners lag så er det gjerne Hannover med C.Ronaldo, Hagi, Cantona osv. Nå som Fifa 10 er rett rundt hjørnet så tviler jeg at EA gidder å bruke ressurser på å få bukt med dette. Svakt...

Lenke til kommentar

bare se på laga motstanderen velger. velger han hannover så ser du at han har haxxa ettersom laget plutslig er 5 stjerner. så rett og slett, venn dere til å sjekke stjerner/stats på motspillerens lag. er den nære 88-92 på alt så er det haxx på gang.

 

Har selv klart å spille mot slike spillere 4-5 ganger. utrolig plagsomt når det faktisk er flinke folk som gjør det. får så utrolig fordeler.

 

 

gleder meg sykt til fifa10!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...