Gå til innhold

FIFA 09-tråden


Hofer

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hadde planer om å starte et onlinelag, men fikk ikke lov til å opprette nytt lag. Fikk beskjed om at det var en restriksjon i mitt abonnement mot akkurat dette :/

 

Angående fine mål så har jeg hatt mange av dem når jeg spiller Be a Pro :) Kommet på mange fine løp og plassert ballen på hel volley i krysset!

Lenke til kommentar

Jeg har bare tatt ett brassespark, og den gikk rett i mål. Var fornøyd da. Det er ekstra morro når personen du spiller mot sitter rett ved siden av deg slik at man kan gjøre det lille ekstra utav situasjonen. (Thats Right! Rub it in!)

 

Ellers er det som irriterer meg litt at online spilling lagger litt for mye av og til. Det fører til en del DNF...

 

Det andre som irriterer meg er Zlatan. Er det faen mulig å ta ballen fra mannen? Man må jo regelrett klyppe beina av mannen for å få ballen.

Lenke til kommentar
Eg lurar paa korleis ein skyt med brasse. Har faatt det til ei gong men daa skulle eg eigentleg heade ballen.

Hvis du har Fifa 09 til PS3 så skulle denne guiden hjelpe deg.

 

Først vil jeg si at du burde velge en spiller med god "Bevegelihet". Så trikser du med ballen ved å holde inne L2 og R1 hvis jeg ikke tar feil. Etter at du har trikset i ca. 5 sek. tar du den styre greia til venstre og drar den opp mot himmelen. Og deretter skyter du.

 

 

Husk: Det er ikke alltid dette funker så prøv mange ganger.

Lenke til kommentar

når eg tok brasse achievmenten på 360 så godtok spillet noe som var mer volleyaktikt alså eg stod med skuldera mot mål, men grunnen til at det blei godjent var vel att spilleren var i lufta med alle beina som i ein vanleg brasse. men detta var 360 og viss ein har lyst å gjøre det så 100% så er det vel timing, treffsikerhet på både innlegget og skuddet og gull som ska te

Lenke til kommentar

Jeg synes en av FIFAs svakheter blir litt for synlige online. Så og si alle spillere jeg møter velger ett 5-stjerners lag, putter en rask/sterk spiller på topp. Dæljer ballen til denne spilleren som løper igjennom forsvaret. Desverre gjør litt dårlig responstid i tillegg til lag over nett denne taktikken veldig effektiv. Så hvis jeg skal spille multiplayer så blir det enten BAP online eller mot kompiser på samme konsoll.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...