Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Idag skal jeg ha julebord for gutta. 7 kilo ribbe, 4 kilo pølser, 3 kilo medisterkaker(!!). For deg som lurte er 7 kilo den maksimale humanly possible mengden med ribbe du får i en standard ovn.

 

Jeg slenger tilogmed ut en oppskrift som jeg bruker, så kan du prøve deg sjæl!

 

Ta et stykke tynnribbe i butikken.

Salt og pepper påføres dagen/2 dager i forveien

 

Putt ribba i en dyp form, hell 0.8 liter vann over ribba.

 

Putt i ovnen med svoren ned. Ribba legges lavt i ovnen. @175 grader i ei time.

 

Ta deg etpar juleøl.

 

Ta ut ribba, snu den og sett den midt i ovnen @ 180 Grader i 35 min.

 

Ribba er nå ferdig, nå er det til for:

 

Svor!

Fres opp varmen til 220 grader, og følg godt med på ribba i 30 min(ta den ut hvert 5. min)

Lenke til kommentar

Jeg har hørt at du skal legge ribba på en slags forhøyning i formen du legger den i. En suppetallerken eller noe også legger man ribba oppå der.

 

 

Spør meg ikke, jeg er ikke kokk.

 

Ikke jeg heller, og det stemmer! Men det er familieribbe og det gjør man for å gjøre svoren like høy.

 

Tynnribbe, som er uten kotelettkammen kan legges flatt, for den er like tjukk over hele seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...