kaffebryggare Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Ikke klag på skillsa mine nå.. Første gang jeg har fyrt opp spillet.. Lenke til kommentar
iharal3 Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Jeg er sterk, cool og sexxy! Du er bonde, bone og bonert!!!!11 Damn right! BUUUUUUURNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Lenke til kommentar
Inaktiv bruker 3 Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Frossenpizzaer skal ikke slenges inn i ovnen! Frossenpizza-laging er et mangeårig livsstudie i selvinnsikt, matlaging og nytelse. Å lage en god frossenpizza er langt ifra en enkel bedrift. Det er nøye planlegging og beregning innvolvert. Ovnen må være akkurat passe varm og pizzaen må puttes i på det eksakt riktige tidspunkt. Hvis man ikke greier det vil pizzaen smake middelmådig og kun fungere som magefyll. Det er selvsagt ikke holdbart. Pizzaer, frossen eller ei, skal nytes. De fleste frossenpizzaer byr på et noe magert pizzafyll. Man sitter gjerne med litt tomatsaus, noe skinke eller pepperoni, kanskje noe paprika og løk, og den samme kjipe hvitosten (Ja, det heter hvitost, ikke gulost). Ekstra ingredienser vil derfor ofte være nødvendig. Mozerellaost kan være et tilskudd til pizzaen som vil heve smaksnivået betraktelig. Diverse grønnsaker og eventuelt kjøttprodukter kan spice opp smaken og skape en pizza en konge verdig. Hva man har på kommer selvsagt an på hvilken pizza man tar utgangspunkt i. Så ikke snakk om å slenge pizzaen inn i ovnen. Pizzaen fortjener bedre enn som så. Behandler du pizzaen med omsorg og kjærlighet vil den gi deg en smaksopplevelse du sent glemmer. Er relativt enig med deg, men nå er jeg så sulten at magefyll duger mer enn godt nok. Blir fløteis med smil og nonstop-topping til dessert da. Lenke til kommentar
Laland Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Big One fra fryseren lagt inn i ovnen (fra kald) på 230c i 17 minutter mens pizza tines og ovn varmes samtidig blir perfekt, alltid. Kan fort hende det bare er vår ovn, men fortsatt. Lenke til kommentar
kaffebryggare Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Dette var vanskelig... <_< Lenke til kommentar
lolidude_InnleggNO Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Har gama i hele dag. Trøtt. Lese tegneserier eller legge meg? Big One fra fryseren lagt inn i ovnen (fra kald) på 230c i 17 minutter mens pizza tines og ovn varmes samtidig blir perfekt, alltid. Kan fort hende det bare er vår ovn, men fortsatt. Har dere hørt om pizza så langt ute på landet? Lenke til kommentar
kaffebryggare Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Hvordan croucher og reloader man i GoW2? Lenke til kommentar
Licht Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Sikkert med en eller annen knapp. Lenke til kommentar
Laland Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 LB (over skytetriggeren) og den venstre stikken inn-som-en-knapp, bare når du er inntil cover. Lenke til kommentar
kaffebryggare Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 (endret) Sikkert med en eller annen knapp. Har prøvd alle.. LB (over skytetriggeren) og den venstre stikken inn-som-en-knapp, bare når du er inntil cover. Skal prøve. Endret 13. juni 2009 av Benny Lenke til kommentar
Lakus Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 (endret) Frossenpizzaer skal ikke slenges inn i ovnen! Frossenpizza-laging er et mangeårig livsstudie i selvinnsikt, matlaging og nytelse. Å lage en god frossenpizza er langt ifra en enkel bedrift. Det er nøye planlegging og beregning innvolvert. Ovnen må være akkurat passe varm og pizzaen må puttes i på det eksakt riktige tidspunkt. Hvis man ikke greier det vil pizzaen smake middelmådig og kun fungere som magefyll. Det er selvsagt ikke holdbart. Pizzaer, frossen eller ei, skal nytes. De fleste frossenpizzaer byr på et noe magert pizzafyll. Man sitter gjerne med litt tomatsaus, noe skinke eller pepperoni, kanskje noe paprika og løk, og den samme kjipe hvitosten (Ja, det heter hvitost, ikke gulost). Ekstra ingredienser vil derfor ofte være nødvendig. Mozerellaost kan være et tilskudd til pizzaen som vil heve smaksnivået betraktelig. Diverse grønnsaker og eventuelt kjøttprodukter kan spice opp smaken og skape en pizza en konge verdig. Hva man har på kommer selvsagt an på hvilken pizza man tar utgangspunkt i. Så ikke snakk om å slenge pizzaen inn i ovnen. Pizzaen fortjener bedre enn som så. Behandler du pizzaen med omsorg og kjærlighet vil den gi deg en smaksopplevelse du sent glemmer. Håhåhå. Ikke prøv deg! Det heter gulost! Endret 13. juni 2009 av Lakus Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711 Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Jeg støtter gulost. DEN ER GUL Lenke til kommentar
lolidude_InnleggNO Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Ja til en revelusjonerende gulost! YES WE CAN! GULOST FOR PRESIDENT! Lenke til kommentar
Lakus Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Jeg støtter gulost. DEN ER GUL That's right. Ikke hør på hvitostingene, de driver med skitne triks, og har drevet med det siden tidenes morgen. Lenke til kommentar
lolidude_InnleggNO Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Hva med "ost"? Ost er ut. Lenke til kommentar
Kiro Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 En kvitost er en hvitost, ferdig med den saken. Lenke til kommentar
lolidude_InnleggNO Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Jeg støtter gulost. DEN ER GUL That's right. Ikke hør på hvitostingene, de driver med skitne triks, og har drevet med det siden tidenes morgen. Er du osterasist? Lenke til kommentar
kaffebryggare Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Hva med "ost"? Ost er ut. I see.. Lenke til kommentar
ShampooMacTavish Skrevet 13. juni 2009 Del Skrevet 13. juni 2009 Hvordan croucher og reloader man i GoW2? Det går ikke an, man har ikke pistoler i God of War. Kun to sverd, som egentlig er mer enn nok. Og jo, det heter gulost. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå