Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Virker som den påtrengende sykdommen ikke var så ille likevel. Merker stor bedring allerede, og med unntak av litt svimmelhet og ekle hosteanfall er jeg godt på bedringens vei. Tre dager tapt som gjerne skulle blitt brukt på lekser, men ingen nytte i å tenke på det nå.

 

Ellers drar jeg til Nederland 27 mai for å jobbe her:

front_foto.jpgFant ut at jeg trengte en pause (kommer til å bli mye SAT-test pugging frem til Oktober/November) og ble iintrodusert til WWOOF (arbeid gratis mot mat/sted å overnatte på en "organic farm") så hvorfor ikke. Mange søte jenter i Holland, sjanse for meg til å plukke opp litt av moderspråket og "volunteer work" gjør seg godt på CV'en. :)

Endret av Error
Lenke til kommentar

front_foto.jpg

 

Landgod bleiedunk er et fint sted.

 

Har kjøpt meg bærbar PC i dag, skal jeg ha sjanse til å få gjort ferdig studiene er jeg nødt til å få satt meg skikkelig ned. Dessverre har den Windows 8, og jeg skjønner ikke en gang hvordan jeg skal skru den av.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Herre jesus så patetisk The Walking Dead er (tv-serien). Hvordan folk kan like det er mer enn hva jeg kan forstå. Null soundtrack, helt latterlig teite og stereotype karakterer uten noen form for utvikling, DEUS EX MACHINA OH MY GOD, helt tragikomisk pacing, syltete cliffhangers, repetitiv handling (det samme skjer i hver episode), fantastisk teit hollywoodaction, syltynn historie (hvordan klarte de hjernedøde og tafatte zombiene å overmanne hele den amerikanske hæren...?) og plothull og inkosistenser så store at det brenner hull i hjernebarken.

 

Blir nesten litt aggressiv av hvor dårlig det er :tease:

Lenke til kommentar

I æææmm Mr. baaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaasss. 3 IQ is the naym of mah game and I'm here to liberate Muricah from all them zed's out there.

 

Oppsummerer vel Mr. Cop relativt greit.

 

Edit: Og jo, selvfølgelig også et trekantdrama slengt på tuppen av det hele. Og må ikke glemme resten av posten heller

Endret av Error
Lenke til kommentar

Tror du har bommet grovt på hvorfor Rick er i den situasjonen han er og hvorfor han er som han er (og har blitt)

Å si at han ikke har utviklet seg er jo ganske merkelig da han er det klareste eksempelet i hele serien på hvordan en krise kan forandre en person som utsettes for stort press.

 

Hvor kjedelig ville ikke en zombie-film vært hvis den var helt og holdent realistisk?

Og hvor fort ville ikke en slik infeksjon spredd seg?

 

Kanskje jeg er heldig som leser tegneserien også og vet (grunnet forfatterens egne ord) hva han er ute etter med TWD, og vet hva som kommer, men kritikken din av serien (foruten trege sesong 2 som ble som den ble grunnet produksjonsproblemer og lignende) er ulikt det jeg har hørt.

 

Nettopp det at den tar seg god tid ser jeg som et stort pluss.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...