Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Jeg tenkte hovedsaklig på bare BioShock-spill, men ja, Singularity var veldig mye av det samme. Måten spillene er bygd opp på, karakterene, karakteroppbygningen og gameplayet er veldig likt i alle tre spillene, og akkurat nå føles det bare som om jeg har gjort alt før bare under vann. De har forandret en del på plasmider (eller tonics som det heter denne gangen), men det er allikevel et BioShock-spill fra ende til annen. Det betyr også at det er himla godt på det det gjør, selv om det er unødvendig voldelig denne gangen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vigors, stjålet gjennom tears ;)

 

Ble nettopp ferdig med spillet og synes det var amazing. Den avslutningen satte sving i hjerneholderen.

 

No spoilers!

 

En annen ting er at spillet er veldig lett. Særlig når du kan sende vigor-effekten fra en fyr til en annen. Bucking Bronco og shotgun renser jo alle steder på noen få sekunder, og så lenge berta kaster ammo og salts etter deg er det liksom ikke noen fare.

Lenke til kommentar

Hrmph, er for tiden småstuck på en viss kirkegård, men et spøkelse som er svært interessert i å drepe meg. "Boss fights" er dritvanskelige på 1999 mode, i alle fall når du kommer litt ut i spillet og har få upgrades fordi man mister 100 bucks hver gang man dør.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Noen av dere som har noen lette morsomme matteoppgaver? Typ fem maskiner bruker fem minutter på å lage fem dingser, hvor lang tid bruker hundre maskiner på å lage hundre dingser?

Det er 22 votter i en skuff i et mørkt rom.

Fem par gule, fire par oransje og to blå. Hvor mange votter kan man maksimalt ta opp før man har et helt par i samme farge?

 

En møller kom inn i en mølle som hadde fire hjørner, i hvert stod det tre sekker, og på hver sekk lå det tre katter som hadde tre unger hver.

Hvor mange føtter fantest det i møllen?

 

:tease:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...