Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes faktisk ti timer i fly til Japan var mer komfortabelt enn mange av de kortere turene jeg har hatt innen Europa, da det var langt mer tilrettelagt for at man kunne trives på flyet. Det verste er å sitte på disse små, fullstappede flyene, selv om det sjelden er snakk om mer enn maks 3-4 timer.

Lenke til kommentar

Den eneste tiden jeg kan komme på at jeg har flydd komfortabelt (bortsett fra en tur til og fra San Fran på business class i 2010 / 2011), er da jeg var liten og faktisk hadde plass i et flysete. Selv om det bare er fra Stavanger til Bergen sovner beina mine og alt føles jævlig. Bare synd at buss tar ørtogførti timer og at tog er omtrent like dyrt som å fly (og tar jævlig lang tid om du skal fra Trondhjem til Stavanger).

Lenke til kommentar

Turen med Bergensbanen fra Oslo til Bergen (sammen med forumitter herfra) var herlig, spesielt siden det som regel var noe pent å se på ut av vinduet.

 

Har ikke store problemer med å reise med fly heller. Er ~195 centimeter høy, men jeg klarer meg, spesielt hvis jeg har noen som jeg liker å snakke med ved siden av meg. Bare å ignorere ubehagelighetene, så går det seg til etter hvert :)

Lenke til kommentar

Ja, jeg er glad i tog selv. Spesielt nå som jeg ikke røyker lenger, og e-sigg kan enklere skjules, men i disse dager når jeg skal til Stavanger, er det stort sett kun for en helg, og da er det kjedelig når to av dagene går med til reising, i stedet for bare et par timer hver dag. Samt at lokaltogene her i Trøndelag er så trege, på grunn av alle stoppene og svingene.

Lenke til kommentar

Venn av meg vant nettopp 7000 på baseball betting, og det er bare en payout i en lengre rekke. Og ikke bare baseball; tennis, fotball, poker, blackjack etc også.

 

Tipping går i mot alt jeg står for, men må innrømme at han får det til som bare fader, i alle fall enn så lenge.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...