Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har spilt i gjennom 3 spill i Ratchet & Clank-serien, Quest for Booty, Crack in Time og Tools of Destruction. Flott serie!

 

Artig. Jeg har også nylig spilt gjennom tre spill i den serien, men det var Ratchet & Clank Collection. Har rundet de som er på PS3 fra før. Herlig serie.

 

Det er også spill jeg har som jeg har utsatt å spille. Men tviler på at noe slår Ratchet & Clank 2: Going Commando uansett!

 

Jeg synes faktisk Going Commando var det svakeste, spesielt historiemessig. For min del var Up Your Arsenal det beste. Captain Qwark var fantastisk i det spillet.

Lenke til kommentar

De tvang Lik-Sang til å legge ned berre på faen, og PS-kontrollarane har alltid vore og er framleis omtrent like ergonomiske som ei synkemine.

 

Også er dei fleste multiplattformspel denne generasjonen dårlegast på PS3-en fordi han har amøbe-arkitektur. Kunne tenke meg å spele Demon's Souls, God of War og MGS4, då. MEN PRINSIPPANE (og den grise-elendige gamepaden) kjem i veien.

Lenke til kommentar

Finnes kontrollere som har samme design som X360. Kunne godt tenke meg en sånn selv, men tror ikke jeg gidder å investere mer i PS3 når PS4 er like rundt hjørnet. http://gamezone.no/Avdelinger/SPILL/Playstation-3/Tilbehør/Håndkontroller/Gioteck-HF-2-Bluetooth-PS3-Controller-Trådløs-ergonomisk-FPS-Contoller-til-PS3-117345-p0000045782.aspx

 

Laster ned Bioshock Infinite. Tar syv år, men fikk ihvertfall hentet det. Damen på postkontoret ville først ikke lete etter pakken siden jeg ikke hadde hentelapp, men jeg fikk henne til å gå litt rundt og til slutt fant hun den.

 

Edit: Hvorfor har IGN plutselig fått norsk oversettelse?

Endret av Crazy Joe Davola
Lenke til kommentar

Ah, jeg har fått kjellerstua jeg alltid har drømt om. Skal hente litt mer saker i dag, håper jeg kan poste noen bilder i morgen. La meg bare si at Portal-devicen har fått hedersplassen på pulten min og ser fordømt bra ut.

 

At Karin gir meg full rett til å sette frem og henge opp hva jeg vil er enda bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...