Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Liam Neeson må slåss med ulver for å overleve.

Han holder på å tape før han kommer på orddtaket: "If you can't beat them, join them", så han overtale ulvene om at han er en av de, parrer seg med ulvetispa som er tispa til Alfa-ulven, ulven finner det ut og prøver å knerte Neeson.

Neeson finter ulven utover en skrent, hvilket får han til å tenke på hvorfor han ikke gjorde det i første omgang slik at han slapp å drikke seg full på ripsbærsaft og ha en one-night wolfieboy med tispa.

 

Det sies han vandrer i de snødekte skogene i dag med en flokk unger på ryggen og en veldig sinna tispe som maser om hule-innredningen.

 

Sorry for spoilers men du virket busy med å stifte bekjentskap med Mrs.K sine spyttekjertler.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forhold allerede, var da som bare rakkern.

 

Ellers var jeg ute og gikk en liten tur. Er en labyrint av (uasfalterte) veier og annet styr som sniker og snoker seg rundt ikke langt fra hvor jeg bor, hvor det nesten aldri er mennesker. Jeg spilte selvfølgelig luftgitar med stor stil og sang med musikken jeg hørte på (Highway Star av Deep Purple forøvrig), når det plutselig kommer en bil bak meg. Gammel gretten jævel som tuter på meg, og viser fingeren i det han prøver å kjøre forbi.

 

Fuck ham, tenker jeg, gir ham et show av en trommesolo og danseshow før jeg lar ham passere (trang vei) og ler åpenhjertet når han endelig får lov til å kjøre forbi. Han tuter minst tre ganger, viser meg dobbelt fingeren (begge hender), tuter igjen og hater gjennom bilvinduet.

 

Backwater Nesodden er finurlig.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...