Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gratulerer så meget med dagen backstabber, min gode mann! ;)

 

Å bli tatt i "gjerningsøyeblikket" har jeg heldigvis ikke opplevd, men det har nesten på nippet til andre hendelser. Satt og kikket på en Tumblr-blogg med bilder av mannlige modeller med lite klær/i undertøyet/naken i noen tilfeller og noen kom brasende inn. Det var etter det jeg flyttet pulten.

 

Jeg synes egentlig ikke det gir mening at vi er så sky for å bli sett mens man onanerer eller se andre. Det er like selvfølgelig som at man spiser, leser eller ser på TV, uten at vi føler for å skjule de aktvititetene.

 

Jeg føler ingen spesielle sperrer for å bli sett selv og det hender ofte jeg lar "spesielt interesserte" gjøre det, men utenfor den settingen så skjuler jeg det utelukkende av hensyn til samfunnets forventninger.

Hvis det er en pen jente, så er det vel bare positivt å bli "sett" ;)

Lenke til kommentar

Gratulerer med dagen backstabber :-)

 

Jeg har hatt lyst til å se Ergo Proxy, men er redd jeg vil hate den. Det er en trend innen anime til at man forsøker å gi et inntrykk av dybde og refleksjon ved å ha en minst mulig sammenhengende eksposisjon med tilsynelatende tilfeldig klipping mellom scener som er gjort mest mulig diffuse. Det blir så kvasi-intellektuelt og pretensiøst at jeg har vanskelig for å svelge det. Hvis man faktisk har et dypereliggende budskap i historien man ønsker å fortelle så vil det uansett gå frem av eksposisjonen og treffe de mer observante blant publikum for egen maskin og i kraft av sin tyngde. Når budskapet - i den grad det finnes - skal tåkelegges ved å forvirre publikum, mistenker jeg bare at skaperne egentlig ikke har noe å formidle, men gjerne skulle ønske de hadde det.

Nå har jeg sett få animer, men jeg synes du bur sjekke ut Ergo Proxy. Jeg har bare sett rundt 10 episoder, men stort sett har alt som skjer vært sentralt til historien og karakterene (og ikke usammenhengende). Jeg skjønner ikke hvorfor alt er som det er, men det hindrer meg ikke i å like å følge med på hva som skjer med karakterene. I motsetning til annet jeg har sett for lenge siden, så drar de ikke scener ut i det evige heller (Bleach). En av de få tingene jeg misliker er den engelske stemmen til en av hovedkarakterene. Han skal jo være et nervevrak, men stemmen blir i overkant ynkelig og ustødig noen ganger imo.

Lenke til kommentar

Takk for gratulasjoner :) Rolig feiring hjemme med familie og venner av familien er da overstått. Blir nok konsert i storbyen (Tromsø) på lørdag.

 

Husker ikke Ergo Proxy så godt. Var det slik at det var en del av animen at han skulle snakke engelsk, eller har du lastet ned med engelsk isteden for japansk tale?

Lenke til kommentar

Husker ikke Ergo Proxy så godt. Var det slik at det var en del av animen at han skulle snakke engelsk, eller har du lastet ned med engelsk isteden for japansk tale?

Jeg tror det er dual audio, men når jeg leser på nettet at en engelsk dub er like bra som en japansk, så er jeg så lat at jeg ikke gidder å høre på japansk og ha engelsk tekst :p

 

Ja jeg prøvde for lenge siden å se Ghost in the Shell, men droppa ut etter to episoder elno. Husker ikke helt hvorfor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...