Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er en app for akkurat dette, som jeg ikke husker navnet på siden navnet var noe veldig teit som "thatapp", eller "a app" etc.

 

edit: dette lar deg chatte med andre facebook, msn brukere etc.

http://www.ebuddy.com/mobile.php

 

Det første jeg tenkte på var en app som tok veldig lite av nettverket, men da måtte den andre brukeren ha samme app.

Endret av Gormers
Lenke til kommentar
Du er essensen av det jeg ser for meg som en FRP velger.

Hvordan hadde du følt deg om din 40 år gamle kjæreste/ektefelle tok en bedriftsreise til Spania for å meske seg med unggutter?

 

Spanske ungguttter? Høres deilig ut. Jeg ville selvfølgelig ikke sagt noe på det. Jeg er mye rart, men ikke dobbeltmoralsk...ikke moralsk i noen som helst form, håper jeg. Jeg er en stor tilhenger av libertinerne, en filosofisk retning fra 1600-/1700-tallet som avskrev moral som konsept og fremhevet nytelse som meningen med livet. Den skiltet med mange kjendiser som Casanova, Marquis de Sade og Lord Byron.

 

Jeg er ingen typisk FrP-velger, med mindre du synes en bifil og metroseksuell historiker fra UiO som jobber i staten, kun kjører kollektivt, drikker få ganger i året og elsker fremmede kulturer passer den beskrivelsen. Det jeg liker med FrP er liberalismen, vektleggingen av enkeltmenneskets frihet over sosial likhet, men jeg har også stemt Høyre og Venstre ved flere anledninger.

Lenke til kommentar

Den er god.

 

Søkte på IRC, ble ikke så veldig mye klokere - takk for hjelpen uansett.

 

Ja, det er en av hovedgrunnene til at jeg virkelig ser frem til lørdagen. Vi har mer eller mindre lik musikksmak (hun er litt mer glad i black metal enn meg), liker omtrent de samme filmene, glad i å spille begge to og hun har en solid utdannelse hun jobber med å utvide enda litt. Fallhøyden er jo desto større, men jeg har virkelig en god følelse.

Lenke til kommentar

Jo da, Frp får på pukkelen, men det er jævlig merkelig at ingen i det partiet klarer å forstå at de kanskje heller burde tre varsomt til i hvert fall ett menneske klarer å produsere noe positivt i media.

Joda, jeg irriterer meg over at de begår feil gang på gang, men jeg irriterer meg også over at Frp hele tiden for fremsideoppslag om dette, mens andre partiers feilsteg blir dysset ned med en liten notis.

Skal bli spennende å se hvilket parti ordføreren som nå er tatt for overgrep hører til, og hvordan saken i tilfellet blir behandlet (selv om den er såpass sterk at det neppe blir noen stor dekning av det i og med at den fornærmede part er som den er).

Han er enten AP eller SV. Han har nå dratt på en to ukers ferie for å unnslippe mediastyret, og han har selvsagt ingen kjennskap til problemet.

Du meiner at det er greitt at ein nesten 40 år gamal politikar går på bordell med ungdomspolitikarar, og både bryt norsk lov og er utro mot kona si på same tid? Eg skjønar at man kan vere ueinig med norsk lov i dette tilfellet, men å bryte loven på trass er vel ikkje akkurat vegen å gå for politikarane våre? Kva blir i så fall det neste, at dei bryt seg inn på vinmonopolet etter stengjetid og rappar sprit?

 

Eg kan uansett ikkje sjå nokon unnskyldning for kva han no påfører familien sin.

Det er helt feil å bedra familien ved å kjøpe seg ei hore. Ingen har noe imot det. De aller fleste er enige i at det er feil.

Det som er feil er:

1. Gjøre denne privatsaken om til en nasjonal nyhetssak over landsdekkende media.

2. Trykke navn og bilde opp med en eneste gang.

3. Skyggefølge personen de har fått et tips på, for så å dokumentere at ja, han har brutt loven.

 

Det er rett og slett forferdelig hva slags holdning reporterene har.

Lenke til kommentar

Felles interesser er virkelig alfa og omega, spesielt hvis man ikke har noen tålmodighet for småprat.

Og i alle fall hvis begge mangler evnen til småprat. Trodde aldri jeg skulle finne en jente som er mindre snakkesalig enn meg. ><

 

Edit: Jeg må nok sende laptopen in til service ser det ut som. :thumbdown: Dritt, fatter ikke hvordan noen mener Acer har så dårlig kvalitet mens Asus er bra. Hatt to Acer maskiner som det ikke har vært noe feil med. Men denne Asus maskinen må inn etter 4 mnd. :hrm:

Endret av Rider_of_Reason
Lenke til kommentar

Det er helt feil å bedra familien ved å kjøpe seg ei hore. Ingen har noe imot det. De aller fleste er enige i at det er feil.

Det som er feil er:

1. Gjøre denne privatsaken om til en nasjonal nyhetssak over landsdekkende media.

2. Trykke navn og bilde opp med en eneste gang.

3. Skyggefølge personen de har fått et tips på, for så å dokumentere at ja, han har brutt loven.

 

Det er rett og slett forferdelig hva slags holdning reporterene har.

 

Eg seier ikkje at reporterane er uskuldige i denne saka, men det har lite med diskusjonen rundt FrP å gjere. Angående (kva er dette på nynorsk?) det fyrste punktet ditt er det vel absolutt ein nasjonal nyheitssak når ein norsk politiker og stortingsrepresentant begår lovbrot og gjer noko som er allment oppfatta som høgst umoralsk?

Lenke til kommentar

Flertallet i den norske befolkningen vil ikke ha loven, og de kunne like gjerne laget en artikkel om at "en politiker på stortinget har blitt bøtelagt for kjøp av sex i utlandet". Selvsagt, dette skaper ikke like mye rabalder og solgte aviser.

 

Derimot, så kjører jo de artikler som dette:

Ordfører siktet for seksuell

omgang med mindreårig:

Politiet har tatt

beslag i flere ting

 

Hvor er navnet hans? Partiet hans? Hvor er det nasjonale oppslaget som krever hans avgang og lignende?

 

Nei, det kan vi ikke ha noe av, personen er jo enten fra AP eller SV.

Lenke til kommentar

Igjen legg du fokus på media. Det er ikkje det eg diskuterar akkurat no, i alle fall. Men eg diskuterte vel ikkje med deg i utgangspunktet, og det einaste eg stilte spørsmål ved er vi vel einige i. Så det er vel ingen vits i å diskutere for oss.

 

 

Jeg er mye rart, men ikke dobbeltmoralsk...ikke moralsk i noen som helst form, håper jeg.

 

Så du stiller deg likegydlig til hendingane på Utøya i sommar?

 

 

Jeg er en stor tilhenger av libertinerne, en filosofisk retning fra 1600-/1700-tallet som avskrev moral som konsept og fremhevet nytelse som meningen med livet. Den skiltet med mange kjendiser som Casanova, Marquis de Sade og Lord Byron.

 

Du drit i korleis andre har det, så lenge du (og dei som har middel til det) får nyte livet så mykje som mogleg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...