Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Media fremstiller det ikke riktig. Politiet er ikke ute etter å "ta" disse ungdommene, slik som enkelte aviser dramatiserer det, men vil snakke med dem fordi de hadde mye kontakt med Breivik og kanskje kan ha viktige opplysninger om hans kontaktnettverk. Det er et naturlig ledd i etterforskningen, spør du meg, iom han brukte et helt år på WoW.

 

Generelt kan man jo diskutere ressursbruk i politiet. Jeg stusser over at media er så aggressive på å kritisere hvordan terroretterforskningen går utover andre områder, når Carl I. Hagen ble latterliggjort for å påpeke det samme for flere uker siden. Jeg synes det er rimelig å nedpriotiere småkriminalitet til fordel for å oppdage et eventuelt nettverk rundt Breivik. Hvis man ikke hadde gjort det og noen av Breiviks påståtte allierte hadde gjennomført en aksjon, ville politiet mistet all troverdighet. Men hvis vi ser bort fra 22/7 så sløser norsk politi masse ressurser på forbrytelser uten offer, som narkotika, prostitusjon, hasard, offentlig drikking etc etc. Særlig narkotikabekjempelse ser ut til å være en fulltidsjobb for de fleste politifolkene i Oslo og man kan spørre seg hvor mange mord- og voldtektssaker som kunne vært fulgt opp om disse midlene ble omdirigert.

Lenke til kommentar

Andregangsintervju hos Elkjøp? Da må det vel være bankers at du får jobben. Overrasket over at de er så grundige, jeg hadde kun ett intervju for min jobb.

 

For å være på den sikre siden kan det alltid lønne seg å huske på kort skjørt og dyp utringning.

Eg håper jo på at dette intervjuet er mest ein formalitet og at jobben er min! Ikkje minst fordi då slepp eg saksbehandleren min (ho eg møtte i skranken var veldeg hyggeleg då!). Møtte han for fyrste gong i dag, og han var så engasjert i det gruppemøtet at han las høgt frå Powerpointen sin. Også kunne han ikkje ta i mot søknaden min, eg måtte opp i skranken for å levere den fordi "han hadde ikkje med seg den rette postkurven". Ja.. Jo.. I guess? xD

Lenke til kommentar

Det går helt sikkert bra. Ønsker deg lykke til. Hva er det arbeidsoppgavene på Elkjøp går ut på?

Kassemedarbeidar! Ikkje veldig glamorøst, men eg har fått høre mykje fint om Elkjøp som arbeidsplass, og vil verkeleg ha den.

Kjøpe strøm tenker jeg.

 

Lykke til Eplers, regner med at den er din når det er et andregangsintervju.

Kryss fingra for meg i morgo allikevel!
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...