Gå til innhold

INFO: Mal for hvordan tråden skal se ut.


Anbefalte innlegg

Moderatornotis: Offisielle regler for mal og oppsett er innført som announcement i kategorien, samt underkategorier. Disse reglene finner dere ved å trykke her. De nye reglene er inspirert av denne malen, og MindTooth fortjener også en takk for sitt arbeide! Se også innlegget mitt i slutten av tråden (clicky). Snorre :)

 

 

 

I sammenheng med at vi har fått et eget forum for folk som søker medspiller, tror jeg det er best vi lager en mal på hvordan vi skal løse det på en best mulig måte. Jeg foreslår noe sånt:

 

Tittel: [X360] {insert game}

(Hvor man da bruker PC, PS3, X360, Wii, osv.)

 

Innlegg: (eksempler)

alien%20cheese.png

 

Trenger hjelp med å ta siste bane på Legendary.

 

alien%20cheese.png

 

Trenger noen achievements for Warzone.

 

Helst at man bruker gamercardet sitt, samt hva man søker. Noen innvendinger?

 

Birger :)

Endret av Snorre
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde vært greit å dele opp "spille sammen" i, Microsoft, Nintendo, PC, Sony. Eller DS, PC, Playstation 3, PSP, Wii, Xbox360.

 

LAN parties burdte få en eget forum eller under forum i "spille sammen". Sånn "Spille sammen" er nå, vil det bli for mye rot. Hvordan det skal løses kan diskuteres. Tviler på at alle er flinke nok til å følge malen.

Lenke til kommentar
Noen brukte [MULTI], smart tenkt. Men hvordan fungerer det med å finne venner for kun en platform?

Det beste som jeg ser det nå er at brukerne poster hvilken plattform de spiller på. Så kan brukerne bruke trådens søkefunksjon og søke etter den aktuelle plattformen. Burde være en grei måte. Dessverre få som vet om denne muligheten riktignok.

Lenke til kommentar

Jeg er imot [MULTI] tråder (egentlig imot bruken av [ ] i emnetitlene også) :)

 

Mener det at når vi har fått en kategori kun for Spille Sammen tråder så trenger vi ikke være så gjerrige på plassen at vi må bruke en tråd til begge plattformene. Dessuten så følger det en rekke ulemper ved dette. Spillere må sørge for at den personen de vil spille med faktisk spiller på riktig konsoll og at han faktisk fremdeles er aktiv. Ved bruk av to lister i førstepost, en for Xbox spillere og en for PS3 spillere vil det alltid være en hel haug av brukere som bare legger navet sitt i haugen og drar igjen. Og blir aldri sett noen steder. Da er det fint med sånne lister hvor disse forsvinnende brukerne bli liggende til irritasjon for de som legger dem til.

 

Uansett. Vi hadde separate tråder på Diskusjon.no, og jeg ser ikke hvorfor det ikke skal være sånn her også. Multitråder bringer fler ulemper enn fordeler.

Lenke til kommentar

Det å ha [X360] foran i emnetittelen kontra bare X360 ser jeg ikke stor forskjell i, utenom at det bli med en gang lettere å lese.

 

Men er det mulig å få redigert emnetitlene her til å hete "X360 - Gears of War" osv? Altså kun plattform og spilltittel med en strek imellom.

Slik som det er nå er det veldig mange variasjoner mellom emnetitlene og det lille systemet som skulle være her inne er jo ikke tilstede i det hele tatt.

Lenke til kommentar

@Lakus: Dette er ment som en "tag". Om du skrev "X360 - Halo 3", er ikke dette en dag, men en setning med X360, strek og Halo 3. Vanskelig å forklare. Men er kun ment som et skille.

At det er mange variasjoner, er jo akkurat meningen med tråden. Slik at man får noe som f.eks:

[X360] Halo 3

[PS3] Killzone 2

[Wii] Red Steel (Har det MP?)

osv.

 

Birger :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...