Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har prøvd den nye Red faction: Gurilla demoen, jeg spilte den i noen timer fær jeg ble lei og når det bare er 2 baner hvor av en var gæy og en var dritt så er det ganske mye for meg ihverfall.

 

I demoen spiller du "damage control" hvor du skal ta over 3 stasjoner å så får du poeng av å holde de første lag til 500 vinner eller 10 min. Det jeg merket var at det var delay når jeg knuste ting men det viste seg å vere lagg siden runden etter på gikk alt lag fritt.

 

Så jeg skal garantert kjøpe RF:Gurilla

Lenke til kommentar

Noen andre her som faktisk liker PS3 eller? Skulle tro at 360/Live er jesus aterkomst, viss noen går imot dem 2 så er du blitt et ord som passer i min sig desverre, feel the power of my sig..

Jeg trenger rekrutter da jeg er i mindretall, går ann å skrive noko som helst mot en maskin før jeg blir tråkket på, eller hva er snittalderen her inne? trassalder 14-17? Jaja, sånn går det

 

Noen som er hypp å spille litt PS3 med meg, eller ta en liten chat? Skal på min PS3 øyeblikk skal bare drikke ferdig drinken min :p

Endret av Toman85
Lenke til kommentar

Haha, nå får du gir deg. Ingen(I hvert fall ikke mange) som hater PS3 her. Jeg har aldri sagt noe negativt om PS3 her på forumet. Vi syns bare det er irriterende at du i hver post skal rakke ned på 360 og alt med den. Folk blir lei av det etterhvert skjønner du..

 

Er flere på forumet som har tenkt å skaffe seg PS3. Laland, Lakus, Atsjonas og meg for å nevne noen.

 

Og den signaturen din er bare barnslig.

Lenke til kommentar

Toman, eneste grunnen til at du får negativt drit tilbake er fordi dine innlegg skrives så retta mot å henge ut en konsoll, og selv om du kan si at du ikke mener det 500000000000 ganger, så er det slik folk leser det. Tror forresten det er ingen her inne som hater Ps3, men det å ha frivilje og kunne like noe annet over en annen ting, eller det å ha en penge begrensning så man ikke kan ha råd til alt er forskjellig fra menneske til menneske. Jeg blir ihvertfall gal av hvert eneste innlegg du har ca. Du er garantert en sykt snill person, men du er en ps3 elsker. End of story.

Lenke til kommentar

Toman, signaturen din er nok i overkant. Vi bare påpeker at du har veldig lett for å rakke ned på Xbox 360 hver gang du skal fremheve noe positivt ved Playstation 3. Hvorfor du nevner Xbox i annenhver setning vet jeg ikke, men det er utrolig frustrerende å se deg ene og alene by opp til krangel.

Lenke til kommentar

Hvis jeg hadde skrevet ting som "Gears 2 er så konge, eier lett Killzone 2!!" "Xboxen min er i bruk 24/7 for tiden, er så utrolig mange gode spill.. PS3en til kompisen min derimot :lol: " "Deilig å være hjemme igjen å kunne spille Xbox 360 igjen, har vært hos kompisen min i helga, og kun spilt PS3, bare drittkjedelige spill for tiden!" o.l. Da ville garantert folk her på forumet begynt å irritere seg kraftig over meg etterhvert, uansett om de eier 360, PS3 eller begge deler.

Lenke til kommentar

Kan bli kjedelig for de vanlige gamerene egentlig, og gamere generelt, pga akkurat det du sier. Men jeg syns det er noe som er meget nevnverdig med både Sony og Quantic, at de har baller til å prøve noe litt nytt å spennende, og ikke enda et fps, eller enda et tps som inkluderer aliens og fancy våpen. Vi lever i en morsom gaming tid, men også en som er for repeterende.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Jeg brukte rundt 7 timer på sp. Holder på med mp nå, veldig gøy, bortsett fra at det er så få som spiller. Tar tid å finne andre.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...