Gå til innhold

Fallout 3-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter de største flausene med å rate DLC'en til Rock Band, ved å kalle de enkleste sangene for dritartig og de ikke så vanskelige umulig og hate alle band de ikke liker selv. (Noe alà det som skjedde med han DB film-kritikeren som slaktet Transformers fordi han hatet Transformers.)

 

Så har jeg aldri satt min lit til IGN igjen, derimot erfaring fra andre brukere og få en semi-innsikt i hvordan DLC'en er finner jeg mye bedre.

Lenke til kommentar
IGN har laget en liten kjekk guide som omhandler de forskjellige DLC'ene - og hvorvidt de er verdt å kjøpe eller ikke. Absolutt verdt en titt synes jeg.

 

http://ps3.ign.com/articles/101/1017733p1.html

 

 

 

Har alle bortsett fra mothership zeta og synes de fire jeg har ALLE er uten tvil verdt pengene, MEN hvis det er noen som skal kjøpe bare en expansion pack først (dobbelpackk) så kjøp Brokensteel og Point lookout, pga i Broken steel har man en tredjedel mer levling, nye perks og kan fortsette og leke seg uten at spillet er ferdig etter hovedmissionet, det er så mange side mission :p

 

Point lookout har enda bedre atmosfære enn the pitt, enda skumlere og sykt deilig å spille.

Lenke til kommentar
Nå du er ferdig med "Unsafe Working Conditions"-questet og Krenshaw(en av laikene til Ashur) kommer å snakker med deg så skal det ligge i et footlocker i midten av rommet.

 

eh, hvor finner disse questene? :p

 

EDIT: sorry, feila litt der, skal se eter locker ;) MEN jeg har gjennomført The Pitt, kan jeg enda finne dem?

Endret av Mrpain
Lenke til kommentar

Hvilket level er du? Innen tiden du har nådd level 20 og kan skaffe explorer perken, så har du nok oppdaget de aller fleste av stedene på kartet allerede.

 

En god måte å levle opp på er å sloss mot de litt sterkere fiendene (Deathclaw etc) med en av de hardere vanskelighetsgradene. Bryte opp låser/hacke datamaskiner er også en fin måte å få experience.

Den beste måten av alle er å gjøre main quest oppdrag.

Lenke til kommentar

hmm... Er lvl 19 snart, har ikke gjort ferdig alle main-questene i den båt byen ende x) har gjort så mye annet + Mothership Zeta som var veldigbra ;)

 

Men noe jeg har som jeg lurer på om andre også har:

Jeg kan nesten aldri dø i kamper fordi jeg har 1 hund og 1 robot, helt vanlig å ha det med seg, men er det meningen at de er uovervinnelige? De mister aldri noe liv, og de får mere oppmerksom het fra fiender enn det jeg gjør.

 

funker egentlig veldig greit, en hund som løper frem og defender mens en robot med plasma pistol skyter de :D

Lenke til kommentar

Tror jeg har misset på en del jeg...

 

Har verken fått meg hund eller klart å få til noen vennlige roboter å følge meg...

(lvl 16, utforsket ca 80% av mappet, men bare fullførte 10 quests...(Oasis var kult.))

 

Edit: og en ting til jeg har lurt på, jeg har fått og tatt PowerArmor flere ganger, er det mulig å få opplæring, eventuelt når/hvor?

Endret av Tore
Lenke til kommentar

power armor lærer du senere i story questene ;) vet ikke hvor mye jeg skal si for å ikke røpe noe:)

 

hmm... du har lvl en del til å ikke ha funnet en hund eller robot x) Jeg fant de ganske tidlig jeg. Hunden finner du i en scraphaug i nærheten av Minefields, og roboten finner du litt random tror jeg. Møtte bare en mann som gikk med noen roboter med seg og fant ut at han ville selge en til meg :) møtte han utenfor den robot fabrikken da jeg traff han, men han har vel en rute han følger.

 

Oasis var litt spesielt ja :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...