Gå til innhold

Call of Duty: Modern Warfare 2!


Ukentlig avstemning frem til realase  

313 stemmer

  1. 1. Når skal du kjøpe spillet?

    • På realase
      127
    • Har forhåndsbestilt
      97
    • Blir julegave
      77
    • Vet ikke
      41
    • Ser ann anmeldelsene
      16
    • skal ikke ha det
      58


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

flashback er faenmeg best er gratis!

 

måtte faenmeg tamed shipment, WORST MAP EVER! herregud, tenk ac på den.. går ikke ann og gjemme seg, det er jo ødelagt.

 

crash derimot gleder jeg meg intenst til, yndlingsmappet mitt fra fireren..

 

vet du når dem kommer og hvor mye vi må betale? har rundt 1k mspoints elns.. skal bare spille gears/cod4 og wow til mp kommer

Lenke til kommentar

Skulle likt å sett enda flere baner fra nr 2. Toujane hadde vært moro å se f.eks. Burde ikke være så far off artmessig heller, da det smått kan ligne på en eller annen fjellby i afghanistan.

Shipetment vet jeg ikke helt hva jeg synes om. Har hatt noen utrolige moro runder der, og noen helt jævlige. Crash er selvfølgelig den jeg også ser mest frem til, men overgrown er ikke noe å kimse av heller. Imponerende hvis de klarer å videreføre terrainglitchen på overgrown.

Lenke til kommentar

Crash, overgrown, carentan og pipeline.. De mapsa er kongelige.

 

Btw, ny patch i dag. 1887 med akimbo og fmj er visst fikset nå til vanlig rekkevidde, og endelig er carepackagemarker knifere nerfet <3

 

Thank god!

 

On topic:

 

Er litt snurt for at de ikke inkluderte Pipeline, som var mitt favorittbrett fra 4'ern.

Endret av Peder
Lenke til kommentar

Jeg kom over denne listen av DLC-maps:

 

* mp_abandon

* mp_compact

* mp_complex

* mp_dcwh (supposedly The White House)

* mp_revolt

* mp_storm

* mp_shipment

* mp_crash

* mp_vacant

 

-----------------------------

 

Noen som har hørt om den "hack'en" som går nå? Det med at man kan ende med å dette ned på level 1. Er de trygt å spille?

Lenke til kommentar

Jeg kom over denne listen av DLC-maps:

 

* mp_abandon

* mp_compact

* mp_complex

* mp_dcwh (supposedly The White House)

* mp_revolt

* mp_storm

* mp_shipment

* mp_crash

* mp_vacant

 

-----------------------------

 

Noen som har hørt om den "hack'en" som går nå? Det med at man kan ende med å dette ned på level 1. Er de trygt å spille?

Hørt og sett det omvendte jeg, lobbyer hvor èn kill sender deg opp til prestige 10 lvl 70.

Lenke til kommentar

Spørsmål: Er blanding av private kommunikasjonskanaler og offisiell rolle i et større spillfirma et problem?

 

Kontekst: I mine øyne er det største problemet med MW2, IWnet. I går ble jeg sittende i ca 20 minutter uten å komme inn på noe spill (på PC). Dette er dessverre ikke noe unikt tilfelle. I tillegg får man ganske ofte veldig høy ping slik at man kan oppleve å løpe gjennom et rom, for så å se på killcam at man egentlig ble skutt før man gikk inn i bygget.

 

I gårsdagens frustrasjon ønsket jeg å gi tilbakemelding om IWnets mangler til IW. De har sikkert hørt det før, men det er dessverre den eneste måten vi, som har kjøpt spillet, kan prøve å påvirket dets fremtid på. IW har så vidt jeg kunne se ingen tilgjengelig kontaktinformasjon på hjemmesiden sin. De har riktig nok et forum, men jeg gadd ikke å registere meg der (har i tillegg hørt litt skepsis til hvor flittig ansatte på IW faktisk leser forumene).

 

Det som da slo meg var IWs "offisielle" kommunikasjonskanaler: fourzerotwos private blogg og twitterkonto. Jeg gikk inn på bloggen hans og la igjen et innlegg hvor jeg setter pris på oppdateringene som hadde kommet, og i relativt milde former ytterer min frustrasjon over IWnet. Deretter ber jeg dem pent om å se på problemene med IWnet. Innlegget er klart kritisk til at IWnet ikke fungerer som ønsket, men det er ikke usakelig.

 

Slik det så ut for meg ble innlegget mitt publisert (men det kan hende det ble lagt i revisjonskø). I dag er i alle fall ikke innlegget offentlig tilgjengelig. Om det enda ikke er godkjent, eller om det er slettet spiller egentlig ikke så stor rolle.

 

Problem: At en privatperson sletter innlegg på sin egen blogg er helt greit. Det er hans/hennes blogg og de må få lov til å bestemme hva som skal publiseres der. Problemet er bare at når denne personen bruker sine private kommunikasjonskanaler som det viktigste mediumet for å kommunisere med et stort community rundt et produkt i en milliardindustri, så opplever jeg det som uheldig.

 

Er det jeg som er barnslig fordi jeg er misfornøyd med IWnet, eller har jeg faktisk et poeng? I mine øyne har kommunikasjonen rundt MW2 blitt for mye fourzerotwo og alt for lite Modern Warfarew 2 (og forsåvidt Activision/IW). Jeg opplever at det blir litt av det samme som med Jade Raymond og Assassin's Creed (bortsett fra at hun er pen). Fokuset på personen blir sterkere enn fokuset på spillet. Jeg spiller fordi jeg synes spill er gøy, ikke fordi jeg synes fourzerotwo er så "kul" eller Jade Raymond er pen.

Endret av oyvind
Lenke til kommentar

Er vel verdt å nevne at de faktisk spiller Hardcore og det er alt OP.

 

Eg vil heller sei at hardcore er relativt balansert, mens softcore er der alt av våpen er UP(underpowered). I hardcore kan ein bruka ein stor variasjon av våpen, fordi fienden dør uansett, du kan og blanda perks. I softcore så er du nesten stuck på 2-3 assault rifles, og du MÅ ha stopping power. Du er og nærmast tvinga til å ha scavenger i public, på softcore.

 

Og du formulerte deg litt feil: Om du seier at ALT er OP i hardcore, så er jo hardcore balansert?

Endret av Yfel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...