Gå til innhold

Call of Duty: Modern Warfare 2!


Ukentlig avstemning frem til realase  

313 stemmer

  1. 1. Når skal du kjøpe spillet?

    • På realase
      127
    • Har forhåndsbestilt
      97
    • Blir julegave
      77
    • Vet ikke
      41
    • Ser ann anmeldelsene
      16
    • skal ikke ha det
      58


Anbefalte innlegg

Uendelig ammo matchene er egentlig ikke de jeg synes er så morsomme. Får som regel langt bedre k/d ratio i normale matcher. Men 18 player Free-for-All er legendarisk morsomt. Jeg har sittet å søkt Ground War lenge nå kun for å spille det. Hver gang jeg kommer inn i et game som ikke er Free for All på Rust har jeg bare stukket ut igjen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvde nettopp merc TDM med no reload og evig ammo, det SUGDE!

Er ikke noe moro når alle løper rundt med noob tubes, eneste jeg hørte hele matchen var fump fump fump fump fump fra noob tubes.

Prøvde å spille normalt selv og løp rundt og kniva folk og skøyt dem ned, men var jo helt forjævlig.

Håper dette blir fikset asap

Lenke til kommentar

Vet ikke om den private match buggen er glitch. Virker som alle som popper inn i en slik lobby er like forvirret som meg. Det jeg lurer på er hvem som sitter å finner ut av disse glitchene (om det er det det er). Så en kar på karach som befant seg 200m oppe i luften. Han fløy.. Noen som har sett den enda? Skal være enig i at IW dreit seg på leggen ved å ikke ha Beta. Det er endel irriterende bugs. Connection derimot er blitt mye bedre. Jeg har sjelden/aldri problemer med den lenger.

Har enda til gode å oppleve en slik uendelig ammo runde. Lurer på når jeg skal komme over noe sånt.

Lenke til kommentar

Er det fremdeles en sjanse for å havne i private games? Jeg skal lage meg mat og se på Terminator Salvation tenkte jeg før jeg slenger meg i krigen, og det hadde vært evig morsomt om jeg fremdeles kunne spilt 18-spiller Free-for-All på Rust.

 

Og for å oppklare litt må jeg si det at når jeg havner på Rust er det aldri uendelig ammo - kun sinnsykt mange spillere. Hadde det vært uendelig ammo der også hadde jeg lagt fra meg spillet frem til en oppdatering hadde kommet. Heldigvis er det kun masse spillere, og det er awesome.

Lenke til kommentar

Da har jeg regelrett sluttet å spille normal mode. Blir bare Hardcore heretter. Jeg trodde først HC ikke var noe for meg men etter en 2-3 kvelder med bare HC TDM er jeg hekta. Hvem trenger vel HUD. Er forøvrig utrolig forfriskende å merke at våpen fungerer litt mer realistisk med tanke på skade. Utrolig gøy å kunne bruke intervention med acog og silencer uten å skyte noen 3 ganger i brystkassa før de går ned.

 

 

^_^

 

edit: En som ikke likte HC TDM:

post-63-1099707901_thumb.jpg

Endret av Keylar
Lenke til kommentar

til dere litt nye i cod, så om dere klikker på "blogg", så har jeg inatt skrevet en skikkelig lang blogg om codmw2, der jeg forteller om perks, mine classes, killstreak rewards. Til dere viderekommende, vær grei og les, gjerne kommenter også :)

En liten ting anngående bloggen din.

 

EMP kan ikke stoppe en nuke. Som du sier, EMP stopper nedtellingen til en Nuke, dette er feil.

 

Det som menes med at EMP kan stoppe en nuke, er at hvis du bruker EMP, så vil ikke noen kunne bruke Nuke, siden all killstreak er disablet. Hvis noen allerede har aktivert Nuke, så er alt håp ute.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...