Gå til innhold

Call of Duty: Modern Warfare 2!


Ukentlig avstemning frem til realase  

313 stemmer

  1. 1. Når skal du kjøpe spillet?

    • På realase
      127
    • Har forhåndsbestilt
      97
    • Blir julegave
      77
    • Vet ikke
      41
    • Ser ann anmeldelsene
      16
    • skal ikke ha det
      58


Anbefalte innlegg

Teset multiplayer igår (pc) og IWnet fungerer kjempebra :)

Vi var fire kompiser som fikk laget party (klikk join på en person i steamlista)

 

Dette førte til at vi andre fulgte automatisk inn i spill som førstemann valgte, og vi kom på samem lag :) .Teamspeak gjøres enkelt via steam.

 

Merket ingen lagg og kartene er laget for de antall spillere som er tillatt, det blir intenst med 9 på hvert lag, tro meg!

 

 

 

Mitt favorittøyeblikk var når man løp på takene for å komme til helikopteret, så skulle man plutselig hoppe over til et annet et. Men man mister taket, Soap kommer og skal gripe tak i deg men han glipper. SÅ er det spring spring spring uten våpen og forte seg til extractionpoint pånytt. Fikk adrenalin da gitt :D

 

 

Endret av texaco
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må si at MP (pc) er veldig stabilt, sitter på en ræva canal digital linje og har ikke hatt antydning til lagg. Eneste jeg har vært borti er at matchen blir sparket mellom et par hoster, bare skjedd på team domination.

 

Spiller for det meste alle vs. alle deathmatch siden team vs. team med random spillere som oftest ender med å løpe rundt som hodeløse høns.

Lenke til kommentar

Inntrykk av historien:

 

 

Jeg syntes Modern Warfare 2 leverte en bra historie, men den ble litt tynt lagt frem. Det var litt feigt av IW av plutselig skifte "hovedskurken" midt i spillet. Det var en OK vri men de kunne latt oss starte hva vi begynte i samme spillet. Ghost derimot var en utrolig kul karakter.

 

Lenke til kommentar

Ikke tendenser til lagspill i det hele tatt?

 

Joda er tendenser der men når det ikke er noe snakk imellom laget så blir jo det mer "han løper der så da løper jeg der og".

 

Hadde vært morro å prøvd noen av de "capture the flag" mappene med vt/ts og faktisk samarbeide. Sadly så er det ikke mangen jeg kjenner so spiller MW2 online, ingen faktisk :D

Lenke til kommentar

Anbefales for en som liker lagspill? Det jeg har sett av gameplay ser bare ut som at folk roamer rundt i villfarelse, støter på en av det motsatte laget og enten dør man eller vinner man. Mest 1v1 encounters. Er dette noe for klaner osv?

 

Ja, det er bare å sette opp en private match og invitere de du skal spille med, fungerer egentlig bra. Ville så klart heller hadd Dedicated Servers, men spiller helt lagg fritt på en bedriten linje. Eneste problemet med å invitere til matcher er at steam lista blir full med en gang :p

Lenke til kommentar

OBS OBS! SPOILERS AHEAD!

 

 

Etter å ha fullført spillet for første gang i natt på Veteran vanskelighetsgrad, må jeg bare si at kampanje-delen av spillet er ganske så tøff.

 

Greit, det er veldig mye action, kanskje til og med FOR mye action, men dette er et actionspill og der kan man ikke slenge inn 15 minutter lange dialogsekvenser uten at hovedgruppen kjeder seg dønn i hjel.

Jeg vil også si at det er urettferdig å si at SP-delen er dårlig gjennomført, da det er flere "woah" scener der musikken og det visuelle går hånd i hånd som to homofile på Grønland i Oslo (følg med på nyhetene mann!).

 

Hans Zimmer har gjort en god jobb med sin del av musikken, men de øvrige musikantene har også vært flinke til å skape atmosfære der Zimmer's overdådige lydspor ikke fikk sitt sted, så de skal ha skryt for å ha bidratt til å lage et soundtrack som passer hånd i hanske med Zimmer sitt.

 

Det er lenge siden jeg har sett et såpass blodig og jordnært bilde på krig i spill, med tanke på sivile drap o.l., og ikke minst landemerker som bombes til det ugjenkjennelige, noe som da også automatiskt bidrar til Lalands patenterte "Awesome sauce" sitat.

 

Historien er tynn, ja, men selv om The Rock's historie er tynnere enn en fis i motvind så forandrer ikke det på faktumet at det er en av tidenes action-filmer (popkorn-messig sett).

Her får man konspirasjoner, bedrageri og et hovedpersongalleri som dør like ofte som motstanderne som skytes på, slik at man får en Hollywood-finale, der en General på noen og 60 år klarer å banke livskiten ut av to veltrente elite-soldater som sikkert har 10.000 terroristdrap i historikken sin.

 

Det skal sies at mye av verdnene hadde et preg av deja-vù, der det virket som IW gikk for det trygge, bare i en ny innpakning (bakhold sekvenser, snike sekvenser som ikke når Tsjernobyl mappet til knærne en gang, Soap og Price som de to siste protagonistene på slutten osv osv), hvilket er veldig skuffende.

De tenkte vel kanskje at det nye breach-systemet (som er med litt for ofte til at det er like tøft som den første gangen man gjorde det), flyplass-levelen og Washington-invasjonen ville være nok til å overskygge dette, men det gnagde på akilleshælen min som en billig trøndersk prostituert.

 

Jeg likte helheten av kampanje-delen veldig godt, og det står så langt til en middels 9'er takket være godt samarbeid mellom visualitèt, musikk og variasjon av miljøer i spillet (som jeg mener er større enn i MW).

 

Well done IW.

 

 

Ang. MP-delen har jeg kun spilt et par kamper på split-screen med søskenbarnet mitt som ikke har spilt CoD MW1/2 før, så jeg kan ikke si alt for mye rundt det.

De få tingene er vel at jeg tror jeg kan ha overreagert ang. mengden perks/deathstreaks/killstreaks, og det at man får XP offline er et tveegget blad.

 

Hvorfor XP offline er bra:

De få som ikke har internett, men venner, vil kunne skaffe seg alle våpnene, create a class o.l.

 

Hvorfor XP offline ikke er så bra:

Fordi det blir alt for lett å booste seg selv XP og stats-messig.

 

 

Gleder meg bare til jeg får tak i internett igjen nå, slik at jeg kan bli eid online :)

 

 

P.S: Spec-ops er helt kurant.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Vel, eks-kjæresten min jobbet som frivillig ved et senter der de ga mat og en varm seng til prostituerte og hjemløse, der fortalte en prostituert henne en gang at en av de særeste kundene hennes var en eldre mann som likte å bli spanket med et rosa akebrett.

Og det MÅTTE være rosa.

 

Så... Den eldre ungdommen nå til dags :p

 

Men vi får vel holde oss for gode til å gjøre denne tråden om til "Gamer's Ho' Tales" tråd ;)

Lenke til kommentar

Jeg synes også at historien er litt uklar for spilleren. Det var ikke alle oppdrag jeg startet med en følelse av at jeg visste hva jeg gjorde der, eller hvorfor jeg var der for den saks skyld. Kanskje den nesten irriterende non-stop skytinga midlertidig hemmet oppfatningsevnen min, men likevel.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Jeg synes også at historien er litt uklar for spilleren. Det var ikke alle oppdrag jeg startet med en følelse av at jeg visste hva jeg gjorde der, eller hvorfor jeg var der for den saks skyld. Kanskje den nesten irriterende non-stop skytinga midlertidig hemmet oppfatningsevnen min, men likevel.

Det samme tenker jeg. Ble akkurat ferdig med den nå. Utrolig bra var det iallefall.

Lenke til kommentar

En av de tingene jeg synes var litt pussig;

 

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

var hvordan Price og Soap kunne vite at Shepherd var "gal, da de befant seg et helt annet sted som angivelig ikke hadde noen ledetråder rundt Makarov eller Shepherd?

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

Rett etter at Ghost blir skutt av Sheperd, eller mens de fâr bensin/sprit tömt over seg hörer man Price pâ radioen som sier at de har blitt ambushed av Sheperds menn og at de ikke mâ stole pâ Sheperd.

 

For de som har PC versjonen, add meg pâ Steam for de som vil spille: joyu12

Endret av Lt.Corsican
Lenke til kommentar

Har spillt litt multiplayer i dag. Og jeg fikk nesten litt sjokk da jeg såg en lvl 70 bare 2 dager etter release. Var han hardcore, eller hacks? o.o

 

Det finnes syke folk her i verden. Mange som har spilt 24/7 siden release, da er det godt mulig og til og med få prestige.

 

PS: Hvilken level får man prestige på egentlig? Gidder ikke å sjekke det opp, og har ikke lest mye rundt spill på grunn av spoilers her og der...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...