TheScorp Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Lysten på litt Beef Jerky? http://www.beefjerky.com Langt bedre enn det jeg til nå har fått tak på i Norge, ferskere og med en mye bedre smak! Kan anbefales på det sterkeste! Lenke til kommentar
Anech! Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Uhm... Vet ikke hva jeg skal svare til det.. Kanskje dersom jeg får en liten smakebit først? guess you are a spamer xP Lenke til kommentar
TMB Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Fælt så mye spam og random tråder det poppet opp her nå da Lenke til kommentar
Odesseiron Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Er en helt legitim tråd, så vidt jeg vet, og noe som har blitt diskutert litt på #Gamer.no på Quakenet. Lenke til kommentar
Anech! Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Sånn helt seriøst, hva forventet du xP Lenke til kommentar
TheScorp Skrevet 2. februar 2009 Forfatter Del Skrevet 2. februar 2009 Her prøver man å komme med vennlige råd, og dette er takken? Nei vet du hva! Haters. Lenke til kommentar
head_hunter Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Ser ut som hunde snack. Har aldri smakt det og har heller ingen planer om det. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Faktisk så lagde jeg meg beef jerky i går selv. Det er forbausende enkelt. Bare kutt kjøttet i 2-3mm tykke skiver. La det være litt frossent mens du gjør dette for at det skal være enklere. Så marinerer du det overnatta. Jeg marinerte det i whisky. Ble veldig god smak. Forvarm ovnen til 65 grader og krydre kjøttstrimlene. Jeg bruker havsalt, rosmarin og texas krydderblanding. Så legger du kjøttet på en rist og setter det inn i ovnen. Husk å la ovnsdøra stå litt på gløtt for bedre tørking. La det stå der i noen timer til det ser ferdig ut. Smak gjerne for å være sikker. Her ser dere hvordan resultatet ble for meg i går. Her er halvparten svin og halvparten oksekjøtt: Lenke til kommentar
PureChaos Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Hvordan smakte det Lars? Og lurer på om jeg skal bestille litt beef jerky selv! Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Det smakte veldig mye bedre enn jerky man får kjøpt ferdig. Brukte en whisky som heter Ardbeg Uigedail å marinere med og den satte en veldig god røyksmak på kjøttet. I tillegg så passet det ekstremt godt med rosmarin. Jeg skulle kanskje vært litt mer forsiktig med det texas-krydderet for det ble en litt heit affære det her. Lenke til kommentar
PureChaos Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Stilig. Må virkelig prøves ut en gang. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Må legges til at det tar gjerne 6 timer eller mer før det er ferdig. Og så må man følge med ofr blir det for tørt så er det ikke noe godt. Man merker det når det begynner å bli sprøtt. Da har de stått litt for lenge. Lenke til kommentar
MindTooth Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Har kjøpt noen på Deli De Luca i Oslo. Er sånn blandet om det. Birger Lenke til kommentar
Odesseiron Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Tror å bruke Laphroaig kan gi veldig god smak på whisky-jerky. Morsomt påfunn, tror jeg må prøve dette en dag Lenke til kommentar
Essem Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Så det er tørket oksekjøtt? Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Så det er tørket oksekjøtt? Beef Jerky er tørket og krydret oksekjøtt ja, men man kan bruke det kjøttet man vil. Både svinekjøtt og kylling går. Men da heter det ikke beef Jerky Lenke til kommentar
AncientLooper Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 ̡̢̛̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̚ ̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊ ҉̵̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠͇̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̿̿̿̕̚̕̚͡ ͡҉҉ ̵̡̢̛̗̘̙̜̝̞̟̠͇̊̋̌̍̎̏̿̿̿̚ ҉ ҉҉̡̢̡̢̛̛̖̗̘̙̜̝̞̟̠̖̗̘̙̜̝̞̟̠̊̋̌̍̎̏̐̑̒̓̔̊̋̌̍̎̏̐̑ ̒̓̔̕̚ ̍̎̏̐̑̒̓̔̕̚̕ Er det lov å kødde med unicode her? Kanskje litt feil tråd, men jeg følte det var unødvendig å lage en helt ny tråd til dette... Beef jerky ser godt ut forresten. Lenke til kommentar
Odesseiron Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Unicode-tull kan vel egentlig holdes i en egen eksperimentell tråd Lenke til kommentar
AncientLooper Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Unicode-tull kan vel egentlig holdes i en egen eksperimentell tråd jaha ja. Da vet vi det. Lenke til kommentar
Habitats Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Jeg var utrolig glad i beefjerky før, men da jeg var i Danmark i fjor sommer fikk jeg en litt uggen opplevelse... Det har seg slik at jeg hadde kjøpt meg 2 store poser med beefjerky, en med chili og en original. Så det ble beefjerky til frokost, lunch og middag. Senere skulle vi ut på byen, og etter en 2-3-8-10 pils så fant beefjerkien ut at den ville ut igjen. Feil vei, vel og merke. Så den natten ble jeg liggende, småfull i mitt eget spy, mens jeg vasket hotellrommet med clinex og håndkler... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå