Trondster Skrevet 13. april 2011 Del Skrevet 13. april 2011 Liker ikke kanter! Forskjell på harde kanter og kantete kanter på sirklene. Zeiss 1.4/50 med runde lameller, men harde kanter på sirklene. 135/2L nedblendet til f/2.5 så man ser kantete lameller, men med bløte kanter på sirklene. Lenke til kommentar
Shocktrauma Skrevet 13. april 2011 Del Skrevet 13. april 2011 Hvorfor kanter når man kan få donuts? Lenke til kommentar
Kenneth Solfjeld Skrevet 14. april 2011 Del Skrevet 14. april 2011 Hvorfor kanter når man kan få donuts? :!: Lenke til kommentar
Trondster Skrevet 14. april 2011 Del Skrevet 14. april 2011 Hvorfor smultringer når man kan få løk? Lenke til kommentar
hean Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 Hvis man ser bort i fra største blender, er det da stor forskjell på dette og 50 mm 1,4. Lenke til kommentar
sn0dig Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 Hvis man ser bort i fra største blender, er det da stor forskjell på dette og 50 mm 1,4. Helt annen optikk innvendig. Lenke til kommentar
hean Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 Helt annen optikk innvendig. Sier vel egentlig ikke mye... Det som er interessant er hvordan det gir utslag på bildene. Lenke til kommentar
sn0dig Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 Helt annen optikk innvendig. Sier vel egentlig ikke mye... Det som er interessant er hvordan det gir utslag på bildene. Og det er det ingen som vet før objektivet blir offisielt lansert og testet. Lenke til kommentar
Trondster Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 Forskjell på innvendig optikk og byggekvaliteten. Hvordan er bokeh, skarphet, blenderlameller, kromafeil, distorsjon, fokushastighet etc etc etc. Vi aner ikke. Enda. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg