Gå til innhold

Hvordan bli et idol?


Anbefalte innlegg

Spørsmålet høres ganske teit ut med tittelen, og jeg er ikke sikker dette er rett plassen til å putte spørsmålet heller.

Men ihvertfall, jeg (14 år) startet på en baskettrening for litt siden, hvor du får såklart nye venner. Jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette uten at det høres homsete ut, men det var en av guttene som var jævli kul, og jeg føler jeg har løst å bytte liv med hans (han er til og med ett år yngre enn meg!). Det samme som at jeg ser opp til Eminem, hvorfor er de idolene mine, og hvordan ble de det? Jeg klarer ikke å svare på det selv..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ofte kjem slike ting av respekt til vedkommande. For det dei gjer, det dei står for, og korleis dei oppfører seg. Han du snakker om, korleis oppfører han seg?

 

Mykje handler om personleg utstråling. Korleis ein person henvender seg til deg, korleis vedkommande takler ulike situasjonar, og ikkje minst personleg truverd. Var dette ein person du følte deg trygg på? Ein person du kunne snakke med? Ein kar du kunne vere på fest med, men samtidig ikkje vere flau av å introdusere til foreldrene dine? Dette er naturlegvis individuelt, men slike verdiar tykkjer eg er viktige. At personen er oppriktig, til å stole på, men óg lausriven og rund i kantane.

 

Redigert:

 

Sjå på Obama til dømes. Merk deg måtene han gjekk fram på. Han var oppriktig, og viste at det var menneskeleg å feile. Han har gjort det mange har gjort, og står for vala sine.

 

At han ikkje hugsa heile den talen då han skulle overta presidentmakta kan ein egentleg spekulere i som eit reint PR-triks for å verke "dødeleg" som oss andre. På bølgelengde med dei fleste vanlege folk..

Endret av steffenz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...